Seilferie i Sørøst-Asia - Lei seilbåt og opplev et tropisk paradis fra vannet

Seilferier i Malaysia og Thailand tilbyr muligheten for å besøke et vell av ekstraordinære naturskjønne steder og oppleve det rike, kulturelle mangfoldet i Sørøst-Asia. Regionen er full av spennende kontraster – og på en seilferie vil du både oppleve pulserende byer og primitive avsidesliggende fjell-landsbyer.

  • Vidunderlig seilas
  • Fantastisk mat
  • Vennlig befolkning
  • Henrivende sceneri

Seilferie i Sørøst-Asia er et samme som en kulturell avvekslende opplevelse – inneholdende hundrevis av språk og dialekter, og fantastisk lokal mat. En ferie i den herlige leide seilbåten eller katamaranen lar deg oppleve en fantastisk naturlig diversitet, inklusiv regnskoger, fjell, strender, pulserende byer og bortgjemte landsbyer – fra et fullstendig annerledes perspektiv enn en landbasert reise.

Det fjerne Østen er et sted langt fra de travle og mer kjente seilområdene i f.eks. Karibia. Isolasjonen, den henrivende skjønnheten og den eksotiske kulturen, er en del av tiltrekningskraften - og eventyrlystne reisende blir rikt belønnet når de drar ut for å oppleve områdets vidundere. Majestetiske klipper stikker frem fra det smaragdfargede havet, eksotisk flora og fauna, forbløffende korallrev, bortgjemte hvite sandstrender, skjulte bukter og viker, samt en gjestfri og vennlig lokalbefolkning er bare noen av attraksjonene ved en seilferie i det fjerne Østen.

Phuket

Phuket

Lei seilbåt/katamaran ved Phuket En seilferie ved Phuket foregår i en skjønn og eksotisk del av verden - med henrivende landskaper og avslappende seilas. Bortgjemte viker omkranset av majestetiske kalksteinsklipper og uberørte hvite sandstrender så langt øyet rekker – og litt utenfor kysten er det et vell av livlige korallrev som er en drøm å snorkle ved.Det er mulig å seile båten selv - eller få en lokalkjent skipper med ombord. Flyforbindelsene til Phuket er billige og basene ligger få kilometer fra flyplassen. Seilas ved Phuket Farvannet utenfor Phukets østkyst er beskyttet av Andamanhavet, som sikrer formidabel og trygg seilas året rundt. Basert på monsunene er det en våt- og tørr-sesong som påvirker været og vindretningen. På Thailands vestkyst begynner nordøst-monsunen i november, og fører til lette til moderate vinder, mellom 10-20 knop, samt kjøligere temperaturer og tørrere forhold med seg. I mai begynner sørvest-monsunen – sørvestlige vinder stiger gradvis i styrke til mer enn 20 knop når regnsesongen topper seg (september/oktober). Gjennom de resterende månedene i regnsesongen regner det bare noen timer om ettermiddagen. Dagtemperaturen ligger på rundt 32 °C fra juli til februar, og 16 °C om natten. Fra mars til juni er det varmere. Tidevannsforskjellen kan være på mer enn 8 fot, noe som skaper sterke tidevannsstrømmer i smalere kanaler. Navigasjonen er ofte grei og foregår på øyemål – men det er viktig å holde et godt øye med sjøkortet og gps-en pga. alle korallrevene. En seilferie ved Phuket passer til seilere med grunnleggende ferdigheter innenfor kystnavigasjon. Høydepunkter Marineparker fungerer som naturreservater for å beskytte de tropiske fuglene og overfloden av undervannsliv – og å dra på oppdagelse i dette farvannet er en reise inn i et uspolert paradis. Det er også en viktig del av en seilferie å nyte den lokale kulturen og maten, samt kaste seg ned i de blå bølgene og snorkle eller dykke. Hvis man er interessert i et livlig natteliv, er det rike muligheter for dette på Phuket.
Les mer

Langkawi

Langkawi

Båtutleie ved Langkawi Gå ombord på et seileventyr fylt med ingredienser fra det magiske Østen. Langkawi ligger på Malaysias nordvestlige kyst – og det kan seiles her året rundt. De imponerende landskapene, frodige jungler, varme smaragdgrønne hav og spektakulære, hvite strender – er grunnene til at Langkawi har fått status som Geopark av Unesco. Med ideelle seilasforhold og mange nærliggende attraksjoner å utforske – er dette et eventyr du ikke vil gå glipp av. Fortryllende seilområder Fantastisk matkultur Unik kultur Vakre viker og strender Spektakulære landskaper Malaysia kjennetegnes ved en mangfoldig kultur og sin verdensberømte kokekunst, samt innbyggernes avslappede, men energiske livsstil. Hvis du kan løsrive deg fra det malaysiske kjøkken - tilbyr en seilferie i Langkawi sikre forhold og naturskjønn seilas i varmt vann og med vakre strender overalt. For de mer eventyrlystne, finnes det også formidabel dykking her. Seilferie ved Langkawi En seilferie i Malaysia starter ved Langkawi-øygruppen som består av 99 øyer og ligger i det henrivende Andamanhavet. Det er mulighet for å besøke de sørlige thailandske øygruppene Butang og Turatao. Farvannet er beskyttet av den malaysiske halvøyen, og unngår helt den nordøstlige vintermonsunen, og nyter enda godt av vintersolen når de østlige delene av landet er oversvømte. Temperaturene svinger mellom 22°C - 28°C og vindstyrken er på 5-20 knop året rundt. Høydepunkter - Lei seilbåt eller katamaran ved Langkawi Malaysias unike smeltedigel av kulturer gjør at en seilferie her ikke kan unngå å bli en stor kulturell opplevelse – akkurat som den bergtagende naturen og de lokales imøtekommenhet, tilføyer et ekstra krydder til opplevelsen.
Les mer

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Les mer

Sunway Seatravel kan nu arrangere sejleferier til eksotiske destinationer i Fjernøsten– her kan du virkelig opleve fantastisk sejlads i tropiske områder.

Thailand og Malaysia på uberørt natur og en venlig lokalbefolkning - og Seatravel kan hjælpe med alle aspekter af turen.

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon