Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Kerteminde - Danmark

Byen som ble gjort til kjøpstad av berømte Erik av Pommern i 1413 - Kerteminde er velkjent som en hyggelig by med smale gater og småhus med pittoreske røde tak. Maleren Johannes Larsen har sitt eget museum og på byens havn ligger ”Fjord & Bæltcentret ” - med Danmarks egne minihvaler – marsvinee som heter Freja og Eigil. Prøv den røkte silden og den kalde ølen på varmestuen – eller nyt maten i gourmetkvaliet på restauranten Mathies.
Les mer

Marstal - Danmark

Marstals rykte som Danmarks historiske seilskipssentrum er ikke overdrevet. For cirka hundre år siden var det en flåte på over 300 seilskip som hørte hjemme her. Byens lystbåthavn er med god grunn en av Danmarks mest besøkte. Den er overordent velutstyrt og byr blant annet på bade- og toalettfasiliteter, kjøkken og mye mer. Marstal er velbeskyttet av en lang steinmole som ble bygget av byens sjømenn for 150 år siden. Sjøfolkenes hus står så nærme havnen som mulig og mellom husene slanger de smale gatene seg i  et sjarmerende kaos. Ved havnen ligger det internasjonalt berømte sjøfarts-museet med over 200 modeller av skip og mange andre fasinerende gjenstander.
Les mer

Heiligenhafen-Großenbrode (Mola Yachting)

Mola Yachting base - bådene ligger i Marina Großenbrode.
Les mer

Breege/Rügen (Mola Yachting)

MOLA base - Breege/Rügen marina ligger på den største øya i Tyskland og er et ideelt sted for å dra på båtferie fra Danmark, Bornholm og Sverige.
Les mer

Flensburg (Mola Yachting)

Mola Yachting hamn - i Flensburg
Les mer

Rostock (Mola Yachting)

Mola Yachting base - bådene ligger i Yachthafenresidenz Rostock Hohe Düne.
Les mer

Der er ikke tilføjet nogen seværdigheder for dette område endnu...