Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

St. Tropez - Frankrike

Engang var byen en militær festning og en ubetydelig liten fiskerlandsby, men i dag er St. Tropez kjent som en vakker havneby, og ikke minst som en jet-settets ferie lekeplass på den franske rivieraen.
Les mer

Havnbyen Saint-Raphael - Frankrike

Saint-Raphael er en vakker og spennende by på den franske riviera - hvor det er aktiviteter for alle aldre og temperamenter.
Les mer

Øen Ile de Porquerolles - Frankrike

Ile de Porquerolles, eller bare Porquerolles, er en vakker og uberørt øy på den franske rivieraen - med hvite sandstrender og klart turkist vann.
Les mer

Roquebrune-Cap-Martin - Frankrike

Roquebrune er en vakker middelalderby.
Les mer

Antibes - Frankrike

Antibes er den største lystbåthavnen ved Middelhavet – men også en helt vanlig by som langtfra lukker ned når seilsesongen er ferdig – og har derfor utrolig mye å  by på. Ved Port Vauban kan man se yachter til flere millioner dollar, og i bakgrunnen står det truende Fort Carré, bygget af Kong Louis XIV´s militærgeni Vauban, til å forsvare kysten og byen. Herfra kan du gå gjennom den buede inngangen i forsvarsmuren, inn til den gamle byen og gå en tur gjennom det spennende frukt-og grønnsaksmarkedet. Her er små gater med fristende butikker, og det skjønne Musée Picasso som har en fin samling av kunstnerens malerier og berømte keramikk-verk – alt sammen huset i Château Grimaldi, med en fantastisk utsikt utover det blå Middelhavet. Det finnes andre interessante museer i Antibes, samt mange formidable restauranter - og nær havnen er det hyggelige barer hvor det alltid er liv og glade dager.
Les mer

Ile de Port Cros - Frankrike

Ile de Port-Cros, som sine naboer Porquerolles og Ile du Levant, en vakkert stop for sjømenn. Den blå Middelhavet og de sjarmerende ankringsplasser, alle bidra til å skape noen ekstremt vakre omgivelser.
Les mer

Ile de Levant - Frankrike

Hyères Islands sitt tredje medlem, Ile de Levant, har begrenset tilgang til seilbåter, som det er delt mellom den militære (90% av øya) og naturalistisk koloni Heliopolis. Du kan besøke Heliopolis, hvis du lar kameraet bli på båten, som naturister ikke liker det når turister tar bilder av deres "naturlige liv".
Les mer

Bormes Les Mimosas (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - Den franske middelhavet er en privilegert regionen. Det milde klimaet, landskapets skjønnhet og de mange interessante båtplasser bidrar til å sikre perfekte muligheter for en uforglemmelig seilferie.
Les mer

Port Pin Rolland (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Basen Port Pin Rolland St. Mandrier ligger vakkert litt skjult for den vanlige turist.
Les mer

Cannes (Seaways Yachting)

Seaways Yachting base - Gode muligheter til å seile og oppdage den franske Riviera og Korsika, plasseres Seaways yacht marina i vakre Cannes. 
Les mer

Marseille, Marina Vieux Port (Dream Yacht Charter)

Marina Vieux Port - Dream Yacht Charters base i Marseille
Les mer

Seilvejr ved den franske riviera

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Juni

22

15

46

19

6

Juli

26

18

22

22

6

August

26

18

43

23

6

September

23

16

65

21

6