Inspirasjon til båtferie i Sachsen-Anhalt

Info kommer

Bernburg

Bernburg ligger midt i Sachsen-Anhalt og har mye å by på. Distriktsbyen i Salzlandkreis kan se tilbake på en mer enn 1000 år gammel historie. Basen vår ligger rett ved foten av det romantiske slottet Bernburg, også kjent som "Anhalts krone". Besøk Eulenspiegel-tårnet og nyt den overveldende utsikten over Saaledalen fra slottet. Du har også en spesielt vakker utsikt fra Wettin-slottet, Wettin-familiens stamsted. Etterpå går turen videre til Tempelridderkapellet Mücheln, det eneste nesten fullstendig bevarte Tempelridderkapellet i Tyskland.
Les mer

Halle

I Halle venter en nesten fullstendig bevart gammel bydel med mange severdigheter bare noen få minutters gange unna. Besøk katedralen i Halle, slottet Giebichenstein, planetariet og den unike fjellhagen i Halle.
Les mer

Merseburg

Et høydepunkt er den sjarmerende byen Merseburg med den imponerende gotiske katedralen og det imponerende slottet, som også huser et kulturhistorisk museum. Slottsparken innbyr til å bli værende og nyte den vakre naturen. Fra Merseburg er det enkelt å komme seg til Leipzig, Leuna og Bad Dürrenberg med sykkel.
Les mer

Bernburg (Locaboat)

Locaboat base - Fra Locaboats base i Bernburg er det mange muligheter til å utforske regionens vakre natur og rike kulturarv.
Les mer
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64