Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Bilder fra området - Birmingham

Bilder fra området - Birmingham
Les mer

Birmingham - Mitt England & Wales

Med sin industrielle arv og kaotisk veinettet, ser Birmingham kanskje ikke ut som en åpenbar turistattraksjon - men det er mye å utforske, inkludert noen fine museer og kunstgallerier, mens nattelivet, og maten er den beste i Midlands.
Les mer

Alvechurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Alvechurch Marina ligger i hjertet av et veldig mangfoldig kanalnettverk i Midlands, med flere ruter å velge mellom. I nærheten av marinaen finnes den imponerende 30 sluser lange Tardebigge Flight, som fører ned til Worcester og elven Severn, og på torget ligger den prisbelønte Weighbridge Pub, som serverer mat og veldig mange gode øl.
Les mer

Worcester (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Ligger ved Worcester, hvor Severn-elven renner gjennom. Hjemsted for Worcester-katedralen fra det 12. århundret, Royal Worcester Porcelain og fødested for komponisten Sir Edward Elgar.
Les mer

Gailey (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Fra Gailey Wharf får du et variert seilområde med en fin blanding av landlige England og urban bykultur. Langs seileruten er det rikelig av muligheter til å finne familievennlige aktiviteter.
Les mer

Stoke Prior (Black Prince)

Black Prince base - Basen i Stoke Prior ligger i et vakkert område og er base for de som ønsker en mer aktiv elvebåt ferie - her er relativt mange låser og navigasjon ta deg ut på elvene Severn og Avon.
Les mer