Stoke Prior (Black Prince)

Black Prince base - Basen i Stoke Prior ligger i et vakkert område og er base for de som ønsker en mer aktiv elvebåt ferie - her er relativt mange låser og navigasjon ta deg ut på elvene Severn og Avon.
Les mer

Gailey (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Fra Gailey Wharf får du et variert seilområde med en fin blanding av landlige England og urban bykultur. Langs seileruten er det rikelig av muligheter til å finne familievennlige aktiviteter.
Les mer

Alvechurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Alvechurch Marina ligger i hjertet av et veldig mangfoldig kanalnettverk i Midlands, med flere ruter å velge mellom. I nærheten av marinaen finnes den imponerende 30 sluser lange Tardebigge Flight, som fører ned til Worcester og elven Severn, og på torget ligger den prisbelønte Weighbridge Pub, som serverer mat og veldig mange gode øl.
Les mer

Worcester (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Ligger ved Worcester, hvor Severn-elven renner gjennom. Hjemsted for Worcester-katedralen fra det 12. århundret, Royal Worcester Porcelain og fødested for komponisten Sir Edward Elgar.
Les mer

Kings Orchard Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Kings Orchard Marina ligger i Staffordshire på Coventry Canal i et vakkert landlig gjemmested - en perfekt base.
Les mer

Springwood Haven (ABC Boat Hire)

Springwood Haven - Start fra Springwood Haven i fred og ro hvor du vil nyte utsikten over landskapet før du legger ut på reiser til vakre urbane landskap. Dette er et flott utgangspunkt for å utforske Ashby-kanalen.
Les mer
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64