ABC Boat Hire

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Opplev England, Skottland og Wales fra vannet

Kanalene og elvene i England, Skottland og Wales strekker seg over 2000 mil, gjennom noen av de flotteste landskapene man kan forestille seg.

ABC Boat Hire tilbyr deg hele 31 forskjellige klasser av moderne narrowboats, som du kan leie fra 16 baser spredt over England, Skottland og Wales. Basene ligger i noen av de vakreste områdene Storbritannia har å by på, og personalet står klare til å ønske deg velkommen til en fantastisk ferie i en av de sjarmerende narrowboats.

ABCs flåte av moderne narrowboats mangler ikke noe når det gjelder hverken utstyr eller komfort. Her finner du minst et bad med dusj, et fullt utstyrt kjøkken, TV, CD- og DVD-spillere og mye annet. Det er også gratis WiFi om bord, men da det kjører over mobilnettverket, må du være oppmerksom på at det ikke er 100 % dekning alle steder. Båtene finnes i forskjellige størrelser med plass til alt fra 2 til 12 personer.

Hva er en narrowboat?
Det fremgår av navnet at en narrowboat er en smal båt. De ble opprinnelig bygget for å flytte gods via de smale kanalene i Storbritannia i tiden før jernbanen overtok mye av den transporten. Kanalene i det britiske landskapet bød på små tunneler og sluser som var helt ned mot 7 fot (litt over 2 meter) brede på de smaleste stedene.

Det gjelder fortsatt i dag. Men hva ABCs moderne narrowboats mangler i bredden, kompenserer de for i lengden. Helt opp til 70 fot (litt over 21 meter) kan du få som ditt flytende feriehjem. Det kan kanskje virke litt skremmende å skulle styre en så lang båt, men det er overraskende enkelt, og du får selvfølgelig grundig opplæring i å styre narrowboaten før du seiler av gårde. Så ikke nøl med å bestille narrowboat, selv om du aldri har prøvd å seile en før.

Den moderne narrowboaten har et større akterdekk, så skipperen slipper å måtte sitte alene mens han/hun styrer båten. I stevnen er det som oftest en liten terrasse, slik at alle passasjerene har mulighet til å nyte solen. Innvendig er det et oppholdsrom med sitte- og spiseplass for alle om bord, et fullt utstyrt kjøkken, ett eller flere el-toaletter og bad samt soverom med komfortable senger. Det er alt man trenger om bord for å ha en behagelig og komfortabel ferie.

Informasjon om drivstoff
Båten er fylt opp med drivstoff ved ankomst, men et drivstoffdepositum må betales sammen med bestillingen. Dette er £120 per uke (£65 for en kort ferie og £220 for 2 uker) og er ikke inkludert i leieprisen. Når du returnerer båten til oss, får du tilbakebetalt restbeløpet etter at du har trukket fra drivstofforbruket. Hvis du har brukt mer drivstoff enn depositumet, blir du bedt om å betale mellomlegget. På den måten betaler du bare for det drivstoffet du bruker.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du lurer på om elvebåtferie med en narrowboat.

We have boats all over the world: