Cookies

Indiska Oceanen

Indiska Oceanen

Seilferie i leid seilbåt eller katamaran ved Seychellene

En seilferie i det indiske hav foregår ved en eksotisk gruppe øyer, beliggende cirka 1600 km utenfor den Østafrikanske kysten. Kjent som Seychellene, er de praktfulle øyene verdensberømte for sin overflod av dyreliv, korallrev som myldrer med undervannsliv, uberørte hvite sandstrender – og feriesteder med elegante casinoer og et livlig natteliv. Seilasen er helt suveren og byr på en miks av åpenvannpassasjer og kortere strekninger mellom øyene og deres mange idylliske viker. En seilferie ved det indiske hav er en fornøyelse for sansene.

Klikk videre i undermenyen for mer info om Seychellene

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer

Loading...