Sunsail

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie. Vi kan tilby både seilas i Karibia, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.


Sunsails lidenskap for seilferie har siden 1974 drevet den konstante utviklingen av denne ferieformen, du får flere muligheter for å oppnå en perfekt opplevelse, og så er det skapt til seilere av seilere. De fortsetter med å tilby en flåte av banebrytende yachts som fortsatt er den største og mest moderne i verden – de investerer i å kunne tilby deg det bredeste utvalg av båter!


Alle basene rundt om i verden er satt opp slik at du kan komme lett og bekvemt ombord på de fantastiske seilbåtene og utforske verden til havs. Ved å seile i Middelhavet vil du kunne utforske historiske byer, antikke ruiner, avsidesliggende bukter og tradisjonelle fiskebyer. Dette er et område med stort mangfold, men med én fellesnevner - uansett hvor du er, vil du få en varm velkomst. Fra basene i Karibia, Belize og Bahamas ligger det et paradis av opplevelser til alle seilere. Med hvite sandstrender, krystallklart vann og en overflod av skjulte skatter som venter på å bli utforsket, er seilas her fullstendig spektakulært. Her vil det ikke ta lang tid før du glir inn i ”øy-tid” og slapper av med en cocktail eller tre. Eller velg en seilopplevelse som ingen annen: fortap deg i det dramatiske landskapet i Thailand. Opphold deg i det fantastiske vannet ved Seychellene og Tahiti, dra ”down under” til de henrivende farvannene ved Whitsundays, eller seil i det eventyrlige farvannet fra basen på Tonga.


Ombord på Beneteau-, Jeanneau- og Leopard-båtene finner du alt du trenger til en seilas, som puter og sengetøy, fullt utstyrt kjøkken, håndklær, utstyr til å snorkle og sikkerhetsutstyr.


Hver enkelt båt lever opp til de høyeste standarder og støttes av Sunsails 4-timers garanti. Skulle du oppleve problemer med seilbåten under turen, vil vi prøve å hjelpe innen 4 timer etter meddelelsen er mottatt.


Skulle du ikke ha nok erfaring eller mot til selv å være skipper ombord på en yacht, så kan du fortsatt dra på en seilferie og oppleve den helt unike ferieformen med en av Sunsails skippere. Du kan leie en skipper som vil seile dere gjennom de flotte områdene og hjelpe deg med å bygge opp en selvtillit til å selv ta styringen som skipper. Alle deres skippere er fullt kvalifiserte og eksperter i de lokale områdene, så dere får oppleve alle de skjulte skattene og kommer trygt frem.


Verden består av 70 % vann – opplev denne verdenen av vann med Seatravel og få noen fantastiske opplevelser i henrivende omgivelser.


Har du spørsmål til båtutleie og seilferie med en Sunsail-båt, er vi klare til å svare med våre egne erfaringer.
De mest populære destinasjonene der Sunsail har baser, er i Middelhavet, Karibien og Thailand.

Les om alle mulighetene og attraksjonene du kan se på en seilferie ved å klikke på en av destinasjonene. Du kan bruke søkemotoren oppe til venstre for å finne en seilbåt som er ledig på din drømmedestinasjon.

We have boats all over the world: