Cookies

Bahamas

Bahamas

Seilferie ved Bahamas - Lei seilbåt eller katamaran

Cirka 150 mil fra Floridas kyst, i hjertet av Bahamas, finnes de isolerte og prektige Abacos Islands, et nettverk av både bebodde og ubebodde øyer med fantastiske korallrev, lekre hvite sandstrender og pittoreske øyer med spennende butikker og avslappede restauranter som serverer lekker mat fra havet.

Farvannene mellom øyene er beskyttet og passasjene korte – en seilferie her er derfor et veldig familievennlig valg. Les mer om seilområdet runt Abacos-øyene i undermenyn.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Navtours

Navtours

Navtours er spesialisert på seilferier ved noen av de vakreste destinasjonene i verden. De har en stor flåte av seilbåter og katamaraner i Bahamas ut av Nassau og Great Exuma.
Les mer

Loading...