Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Tunø - Danmark

Cirka 10 sjømil fra Øer Maritime Ferieby ligger Tunø - en av Danmarks mange spennende småøyer som byr på mange spennende ferieopplevelser på en seilferie. Øya er helt fri for biler, og kirketårnet fungerer også som fyrtårn  - og her ligger også noen av landets allerbeste badestrender. Det er vakker og avvekslende natur med høye skrenter, enger, arealer med skog og øyas høyeste punkt ”Bjerget” – som er 24 meter høyt. Øya er som sagt helt fri for biler, men for å oppdage øyas natur kan man dra med enten traktor eller utfluktsvogn rundt på øya. Den første helga i juli går stablen av for den lokale Tunø-festivalen, og det kan være vanskelig å finne en kaiplass i havnen.
Les mer

Marstal - Danmark

Marstals rykte som Danmarks historiske seilskipssentrum er ikke overdrevet. For cirka hundre år siden var det en flåte på over 300 seilskip som hørte hjemme her. Byens lystbåthavn er med god grunn en av Danmarks mest besøkte. Den er overordent velutstyrt og byr blant annet på bade- og toalettfasiliteter, kjøkken og mye mer. Marstal er velbeskyttet av en lang steinmole som ble bygget av byens sjømenn for 150 år siden. Sjøfolkenes hus står så nærme havnen som mulig og mellom husene slanger de smale gatene seg i  et sjarmerende kaos. Ved havnen ligger det internasjonalt berømte sjøfarts-museet med over 200 modeller av skip og mange andre fasinerende gjenstander.
Les mer

Livø - Danmark

Livø er på ca. 315 hektar og beboes av ca. 10 helårsbeboere. Øya ligger midt i Limfjorden og kommes til etter 20 minutters ferjeseilass fra Rønbjerg. Livø har siden 1977 vært en fredet øy, og man kan komme dit med ferje hver dag i perioden 1/4 til 1/9  - akkurat som man kan dra dit i seilbåten sin og legge til i den lille lystbåthavnen som har 60 plasser. Området er beskyttet som reservat for selene som får unger i juli-august. Det fligger en kjøpmann og en kro her, og på øya fremstilles det også lokal liv-øl.
Les mer

Læsø - Danmark

Besøk den største øya i Kattegat – både Vesterø havn og Østerby havn er overordent hyggelige, og byr dessuten på gode fasiliteter – bl.a. en lekeplass og gode muligheter for proviantering. I tillegg til den praktfulle naturrn, er det flere spennende severdigheter her – blant annet i forbindelse med utvinningen av det berømte læsø-salt, kan man besøke sydehytter, og det er et spennende sjøfarts- og fiskerimuseum. Ved begge havner er det deilige strender, perfekte til barn. I juli tilbyr en buss turer rundt på øya, og det er mulig å kjøre ut over Rønnerne i hestevogn eller i Rønnerbussen. Man kan også leie sykkel i begge havner.
Les mer

Kerteminde - Danmark

Byen som ble gjort til kjøpstad av berømte Erik av Pommern i 1413 - Kerteminde er velkjent som en hyggelig by med smale gater og småhus med pittoreske røde tak. Maleren Johannes Larsen har sitt eget museum og på byens havn ligger ”Fjord & Bæltcentret ” - med Danmarks egne minihvaler – marsvinee som heter Freja og Eigil. Prøv den røkte silden og den kalde ølen på varmestuen – eller nyt maten i gourmetkvaliet på restauranten Mathies.
Les mer

Fur - Danmark

En av Limfjordens absolutt vakreste øyer – et fredelig og uberørt samfunn med en interessant og unik natur – samt mange kilometers vandrestier. Gode muligheder for å finne dine egne fossiler, akkurat som at Fur også byr på fortrinlige badestrender. Sjøsjell og små stein langs kysten gjør at det er en god ide å medbringe badesko. Husk også å besøke Fur Museum – som viser en unik samling av millioner år gamle forsteininger og kan betegnes som et must-see for alle besøkende til øya. Øya har et velfungerende forretningsliv innenfor dagligvarer og kroer. Seilere må huske den travle fergetrafikken når de besøker farvannet ved Fur.
Les mer

Anholt - Danmark

Cirka 40 sjømil fra Øer Maritime Ferieby finnes øya Anholt midt ute i Kattegat. En tur hertil byr på vakre strender, Nordeuropas største ørken og seler med unger ved Totten. Havnen byr på et interessant miljø – her kan man ofte kjøpe friskfanget fisk fra båtene. Hver kveld skrus havnens grill på og man kan selv ta med mad til grillen og kose seg sammen med andre seilere. ”Sailor House” med flotte innbydende badefasiliteter, finnes også på havnen. Flere restauranter byr på fisk- eller grillretter, samt tradisjonel mat fra det danske kjøkken - det er også et spennende natteliv med masse live-musikk som ofte leveres av noen av Danmarks største sangere og band.
Les mer

Venø - Danmark

Havnen ble helt renovert i 2003, og på tross av at den ikke lengre er hjemsted for profesjonelle fiskere, landes det fortsatt mange østers og det hyggelige fiske-miljøet er velbevart. På havnearealet kan man også finne bord og benker, en grillplass, lekeplass til barna, og i løpet av sommeren arrangeres det også forskjellige aktiviteter. Øya har ca. 200 faste beboere og huser også en maritim etterskole (en skole ungdommene kan gå på et år mellom ungdomsskolen og videregående). Kroen er berømt for det gode kjøkkenet sitt og ”Venøbøf” ligger veldig nærme havnen. Havnen byr også på innkjøpsmuligheter, samt utleie av sykler og en veldig hyggelig seilerstue. Øya har et interessant dyreliv, med mange seler, harer, rådyr og fasaner, samt kolonier av vadefugler og måker og sommerfugler, man ikke treffer på andre steder i landet.
Les mer

Rostock (Mola Yachting)

Mola Yachting base - bådene ligger i Yachthafenresidenz Rostock Hohe Düne.
Les mer

Breege/Rügen (Mola Yachting)

MOLA base - Breege/Rügen marina ligger på den største øya i Tyskland og er et ideelt sted for å dra på båtferie fra Danmark, Bornholm og Sverige.
Les mer

Flensburg (Mola Yachting)

Mola Yachting hamn - i Flensburg
Les mer

Danmark byder på beskyttede farvande og naturlige perler, samt en rig historie og smukke ankerpladser – og et væld af hyggelige havne.