Cookies

Frankrike

Frankrike

Lei seilbåt i sør-Frankrike og seil ved den Franske Riviera

Lei en seilbåt og seil ved Frankrikes vakre Middelhavskyst – f.eks. fra vår base i Port Pin Rolland, i nærheten av Nice og Marseille. Det gode klimaet, landskapets skjønnhet, alle anløpsstedene - alt i alt finnes det nesten perfekte attraksjoner og seilasforhold og en seilferie er en fantastisk måte å oppleve alt på.

Vinden er sjelden spesielt kraftig i løpet av sesongen, havet er generelt sett rolig, det er nesten ikke tidevann eller strøm, kysten er ufarlig, det er mange steder å søke ly, og det seiles ofte med landgang. Vår base i Port Pin Rolland ligger midt på den vakreste seilruten – og er det perfekte utgangspunkt for en seilas ved den Franske Riviera.

Det er muligt å leie båten med lokalkjent mannskap - skipper, kok eller hostess.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis sin flåte blir hvert år forbedret og fornyet og består av båter fra 32 til 55 fot, med 2 til 6 kahytter og typene Bavaria, Beneteau og Jeanneau.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Seaways Yachting

Seaways Yachting

Seaways Yachting
Les mer
Sailing Stream

Loading...