Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Ithaka Øy - Hellas

Den sagnomsuste øya Ithaca, hjemmet til Odyssevs, helten i den trojanske krigen og Homers episke dikt Odysseen, samt naboøya Kefalonia, er fantastiske seilområder - og tilbyr en blanding av interessante byer, vakre fotturer, uberørte strender og koselige viker. Ithaca er en av de minst utviklede av de joniske øyer - med en barsk og bar vestlige kystlinjen, som har utsikt til kanalen som skiller Ithaka fra den mye større naboøya Kefalonia.
Les mer

Kefalonia Øy - Hellas

Seiling i farvannet rundt Kefalonia er en fantastisk opplevelse.
Les mer

Lefkada Øy - Hellas

Du kan seile nordover på østkysten av Lefkas, besøke havner i Sivota, Vlikho og Nidri, som er alle spennende sightseeing destinasjoner og gode steder å spise ute - men du kan selvfølgelig også velge å nyte en deilig middag på båten.
Les mer

Byen Parga - Hellas

Vannet i bukta er krystallklart – og det er en glede å slentre langs stranden. Her vil du også se pittoreske hvitskurede hus med malte tak som danner en fargerig mosaikk i landskapet. Med diskotekene og barene sine, er nattelivet i Parga livlig, men det er selvfølgelig også mulighet for å velge en roligere opplevelse på en av byens hyggelige tavernaer Highlights En sti fra Parga Bay, fører til landsbyen Parga. Det er en flott gåtur og når du ankommer til den lille byen, vil du oppdage at dens mange spennende butikker og gode restauranter, er et skikkelig koselig tidsfordriv. I det vakre bakkelandskapet på vestsiden av Parga finner du ruinene av et gammelt venetiansk fort – utsikten her ifra er intet mindre enn fantastisk. Parga og områdene rundt er kjent for sine ypperlige sandstrender hvor du kan slappe av, svømme, snorkle eller solbade, før turen går til en de mange tavernaer, kaféer eller restauranter. Ved siden av Parga ligger Valtos Beach, hvor vannsport er populært – stranden er veldig familievennlig, god for både barn og voksne. Fasiliteter Parga har ingen fasiliteter for lystbåter. Liggemuligheter Mooringsbøyer er ikke tilgjengelige. Ankerplasser for lystbåter på gjennomreise er ikke tilgjengelige i Parga, men den fine ankerplassen i den nærliggende Valtou Bugten er en glimrende mulighet.  Det er også en liten kai hvor du, hvis plassen tillater det, kan fortøyes. Hvis du kaster anker lengre ute, kan du ta en vann-taxi til Parga, eller seile gummibåten inn til land - og nyte en 15 minutters gåtur inn til Parga.
Les mer

Atakos Øy - Hellas

Den naturlige skjønnheten på Atakos lokker mange seilere til å forankre på øyas sør og øst sider - her er snorklingen formidabel, og det er nesten umulig å ikke ta en forfriskende dukkert i sjøen. Små grotter finnes rundt den steinete kysten som du kan utforske i gummibåten. Øyas fjellrike høyland kulminerer ved 334 meter og er dekket av ujevnt krattlandskap hvor det bl.a. lever en bestand av ville geiter.  Øya har to ankeralternativer, One House Bay på sydsiden er godt beskyttet og veldig vakker med et ensomt hus på kysten og den gamle kirken kneisende på klippen ovenfor - mens det andre finnes på østsiden. Snorklingen er begge steder formidabel. Seilas i farvannet rundt Atokos, som er en del av Echinades øy-gruppen, en undergruppe av de Ioniske Øyene i det Ioniske Havet, er eventyrlig. Områdets småøyer, mange kun klippehopp i havet, ligger rett ut forbi det nordvestlige Hellas og de majestetiske Akarnanika fjellene. Øyenes skjønnhet er uten sidestykke, og du får rask fornemmelsen av å seile inn i en eldgammel villmark. Liggemuligheter Ankerplasser er ikke tilgjengelige. Den beste ankerplass er i One House Bay, navngitt etter det ene hvitskurede hus (angivelig bebodd av en fisker) på klippekysten. En gammel kirke kan ses på bakkene over bukten. Det finnes ytterligere en ankerplass på øyas østside. Det er ikke mulig å fortøye gummibåten sin. Highlights Den naturlige skjønnhet ved Atakos lokker mange seilende til ankerplassene på øyas sør og øst sider – her er snorklingen formidable og det er nesten umuligt ikke at ta en forfriskende svømmetur i havet. Små grotter kan ses rundt omkring på den klippefylte kysten som du kan utforske i gummibåten din. Fasiliteter Atokos har ingen fasiliteter for lystbåter.
Les mer

Kastos Øy - Hellas

De lange og flate Kastos tilhører Echinades skjærgården. Echinades skjærgården består av ca 25 øyer, og de fleste er ubebodd - med unntak av sjøfugl og ville geiter. Når du ser Kastos, er du på vei inn i hjertet av Echinades øygruppen og du vil bli overrasket over den vakre naturen som omgir deg.
Les mer

Kalamos Øy - Hellas

Kalamos er en av de større øyene i Echinades øygruppen. Tykke furuskoger, en sjelden art i de fleste deler av Hellas, dekker de bratte åser. I havnebyen Kalamos, kan du nyte et deilig måltid, rusle ned de trange gatene, eller ta en svømmetur på stranden i nærheten.
Les mer

Meganisi (Lefkada) - Hellas

Like sør for Lefkada, er øya Meganisi et sant paradis for seiling. Ikke mange av de joniske øyene har så mange ankringsplasser i idylliske bukter - hovedsakelig på den nordlige enden, der de pittoreske byene Spartakhori og Katomeri også er plassert. Her er et par butikker og koselige tavernaer, stemningen avslappet og du er langt fra de mange turister på mange av de andre greske øyene.
Les mer

Vasiliki Bay (Lefkada) - Hellas

Vasiliki Bay er et stort og skjermet fordypningen i Lefkadas sørvestkysten.
Les mer

Laganas Beach (Zakynthos Øy) - Hellas

Zakynthos er den sørligste av de joniske øyer - som venetianerne kalte Levantens Blomst, på grunn av sin ekstraordinære skjønnhet. Fjell dekket med mørk grønn furuskog stiger opp fra havet og vakre hvite sandstrender utgjør mye av kystlinjen.
Les mer

Lefkas (Sunsail)

Sunsail base - Lefkas Marina ligger i nærheten av Lefkada by på øya Lefkas i Hellas vestkyst.
Les mer

Lefkas (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - Lefkas Marina.
Les mer

Lefkas (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Basen er i Lefkas Marina på nordenden av Lefkas, nær fastlandet.
Les mer

Lefkas (Kavas)

Kavas base - New Lefkas Marina
Les mer

Lefkas (Moorings)

Moorings base ligger i Lefkas marina.
Les mer

Preveza (Nomicos)

Nomicos base i Preveza
Les mer

Lefkas (Istion)

Istion Yachtings base - Lefkas Marina.
Les mer

Lefkas (Riginos Yachts)

Riginos Yachts´ base på Lefkas - finnes i Lefkas Marina.
Les mer

Preveza (Kekeris Yachts)

Kekeris Yacths base i Preveza
Les mer

Lefkas (Athenian Yachts)

Athenian Yachts base - Lefkas Marina.
Les mer

Lefkas (GR Sailing)

GR Sailing base på Lefkas.
Les mer

Lefkas Marina (MG Yachts)

MG Yachts base - Lefkas Marina
Les mer

Lefkas (Avele Cazzate)

Avele Cazzate base - På Lefkas Marinen i Lefkas by finnes Avele Cazzetes base.  
Les mer

Lefkas (Pitter Yachting)

Pitter Yachting base - Lefkas Marina.
Les mer

Lefkas (AF Yachting)

AF Yachting base - Tag udgangspunkt i AF Yachtings base på Lefkas Marina.
Les mer

Preveza (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Preveza
Les mer

Preveza Main Port (Fyly Yachting)

Fyly Yachting - Preveza Marina
Les mer

Lefkas (JF Yachts)

JF Yachts' base - Lefkas Marina
Les mer

Preveza, Cleopatra Marina (Hermes Yachting)

Hermes Yachtings base i Preveza, Cleopatra Marina
Les mer

Preveza (Istion Yachting)

Istions base i Preveza
Les mer

Lefkas, Nikiana Marina (Exadas Yachts)

Nikiana Marina - Exadas Yachts base på Lefkas
Les mer

Paleros (MG Yachts)

MG Yachts base i Paleros
Les mer

Lefkas, Nikiana Marina (MG Yachts)

Nikiana Marina - MG Yachts base på Lefkas
Les mer

Lefkas, D-Marin (Fyly Yachting)

D-Marin - Fyly Yachtings base på Lefkas
Les mer

Lefkas (Vernicos Yachts)

Vernicos Yachts base - Lefkas
Les mer

Preveza (Vernicos Yachts)

Vernicos Yachts base - Preveza
Les mer

Lefkas (Ionian Catamarans)

Ionian Catamarans base - Lefkas
Les mer

Lefkas (Isalos Yachting)

Isalos Yachting base - Lefkas
Les mer

Preveza (Octopus Yachting)

Octopus Yachting base - Preveza
Les mer

Lefkas (Octopus Yachting)

Octopus Yachting base - Lefkas Marina
Les mer

Paleros (MG Yachts)

MG Yachts base i Paleros
Les mer

Seilvær i Hellas, Lefkada og de Joniske Øyer

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

13

4

163

15

3,5

Februar

13

5

149

14

3,5

Mars

16

6

108

14

8

April

19

9

74

15

3,5

Mai

23

12

47

18

3,5

Juni

28

16

19

22

3,5

Juli

31

18

11

24

3,5

August

31

18

22

25

3,5

September

27

16

74

24

3,5

Oktober

22

13

87

22

3

November

18

9

127

19

4

Desember

14

6

129

16

4