Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Pelican Cays Land and Sea Park - Bahamas

Seiling i vannet i Pelican Cay presenterer en spennende mulighet til å svømme, snorkle og dykke korallrevene ved Pelican Cays Land and Sea Park.
Les mer

Little Harbour - Bahamas

På Great Abaco finner du Little Harbour, en bortgjemt anchorage (mooringbøjer tilgjengelig) som er hjem til en liten artist samfunnet. Slapp ombord og se havskilpadder og delfiner som ofte svømmer rundt ved seilbåter i dette området.
Les mer

Man-O-War Cay - Bahamas

Man-O-War Cay er en rolig øy samfunn med ca 200 innbyggere, mange av dem tjener til livets opphold som båtbyggere - et gammelt håndverk i området.
Les mer

Treasure Cay - Bahamas

Treasure Cay er kjent for sin resort og verdensberømte hvite sandstrand - den er over tre mil lang.
Les mer

Elbow Cay - Bahamas

Elbow Cay har mye å tilby seilere - inkludert historiske Hope Town, White Sound og Tahiti Beach. Snorkling, dykking, vannsport, shopping og god mat er populært tidsfordriv. Seil mot White Sound ved Elbow Cay, og legg til for natten ved kaien ved en av marinaene. Det berømte Abaco Inn tilbyr uformell gourmetmat, og den flotte stranden på den atlantiske siden er kun få minutter unna til fots. Sørg for å utforske kanalen som går mellom Lubbers og Elbow Cays, hvor du kommer til å finne fantastiske Tahiti Beach og dens enorme sjøstjerner  som tydelig kan ses fra dekket på båten din. Kast anker her og nyt en avslappende lunsj.
Les mer

Great Guana Cay - Bahamas

Fowl Cay Marine Park ligger cirka 3 sjømil fra Man-O-War Cays nordlige spiss – snorklingen i parken er helt enestående. Etter du har nytt livet på revet, kan du fortsette til Bakers Bay, en vik avgrenset av trær i den nordlige enden av Great Guana Bay. Fra ankerplassen er det en bergtagende utsikt mot vest –  spesielt ved solnedgang - over hele Abacohavet. Kaiplass og fortøyning er tilgjengelig ved øyas sørende, hvor du også kan ta dinghyen din til land og spise ved en av de mange restaurantene. Det er kun en kort gåtur bortover øya til den atlantiske siden, og mange mil av hvitsandede strendeer og vakre korallrev. Liggemuligheter Mooringbøyer er tilgjengelige mot betaling ved Dive Guana i Fishers Bay og ved Settlement Harbour ved sørenden av øya. Begge disse havnene er i nærheten av landsbyen og de få butikkene og restaurantene. Den beste ankerplassen i Bakers Bay er ved den nordlige enden av øya. Kaiplass til dinghy er tilgjengelig ved Fisher´s Bay. Highlights Dive Guana er en større dykkerbutikk som også tilbyr sykkelutleie. Det er flere restauranter, inkludert Orchid Bay Restarant, Docksiders, Grabbers Bar & Grill og Nippers. Bakers Bay Golf & Ocean Club er ved å bli oppført – men det er kun for medlemmer. Fasiliteter Kaiplass er tilgjengelig ved Orchid Bay Marina – på sørsiden av Settlement Harbour. Proviant er tilgjengelig i byen.
Les mer

Green Turtle Cay - Bahamas

Når du kommer forbi Whale Cay, må du seile lengre mot vest, forbi bankene, før du svinger mot nordvest igjen for at komme til havnene og ankerplassene ved Green Turtle Cay. Green Turtle Cay er hjemsted for den hyggelige byen New Plymouth og dens smale gater, hvite stakitter og fargerikt malte bygninger - et bevis på Bahamas´sjarm. Byen ble grunnlagt i 1783, i slutten av den amerikanske borgerkrigen – og vokste seg raskt større og ble til den neststørste byen på Bahamas på 1800-tallet. I dag er den kjent blant seilere for sine butikker, restauranter og historiske steder – hvilket er med på å gjøre seiling ved New Plymouth til en utsøkt fornøyelse. De to hovedhavnene er White Sound mot nord og Black Sound mot syd. Manjack Cay Husk å utforske strendene og naturstierne på Manjack Cay, som ligger ca. 5 sjømil fra Green Turtle Cay. De lokale uttaler Manjack som ”Munjack” eller ”Nunjack” – og det er et fantastisk sted. Den enkleste ankerplassen ligger mellom Manjack Bluff og Crab Cay. Liggemuligheter Morringbøyer er ikke tilgjengelige, men Green Turtle Cay har flere full-service marinaer, noen med resort-privilegier. Det er ankerplasser i Bluff Harbour og Cocoa Bay. Holdebunnen er dårlig i Black Sound – mens White Sound har plass til at man kan kaste anker, og holdebunnen er god. Kaiplass til dinghy er tilgjengelig. Highlights Besøk Albert Lowe Museum – og dykk ned i New Plymouths historie ved å kikke på fotografier, malerier og forskjellige gjenstander fra området. Bronseskulpturerne i Memorial Sculpture Gardens forestiller buster av noen av Bahamas´viktigste borgere gjennom tidene – og Captain Roland Roberts House Environmental Center er et fantastisk sted å ta barna med for å lære mer om de spennende korallrevene. Populære restauranter inkluderer Mcintosh Restaurant and Bakery, Lauras Kitchen, The Wreckin´Tree Bakery & Restaurant, The Plymouth Rock og Pineapples Bar and Grill. Også The Bluff House og Green Turtle Club er enormt gode. Fasiliteter Kaiplass, drivstoff, vann, is, bad, proviant og taxi service.
Les mer

Hope Town - Bahamas

Elbow Cay er hjem for byen Hope Town. Det berømte fyret reiser seg over den lave kysten – og har vært et av farvannets landemerker i mer enn et århundre. Hope Town Harbour er nesten fullstendig omgitt av land og byr på full-service marinaer, mooringbøyer og utallige attraksjoner – inklusiv utallige gode restauranter. Et museum, kunstgallerier, butikker, et bakeri, en dykkerbutikk og mye annet ligger i Hope Town – hvor det ikke er biltrafikk. Snorklingen på revet på atlanterhavssiden er god langs det meste ab Elbow Cay. Liggemuligheter Mooringbøyer er tilgjengelige og kan reserveres før du ankommer. Ankerplass er ikke tilgjegelig i Hope Town Harbour. Ankerplass er tilgjengelig nord for havnen utenfor Eagle Rock. Kaiplass er tilgjengelig ved White Sound, og det er en ankerplass utenfor Tahiti Beach. Kaiplass er tilgjengelig utenfor Hope Town. Highlights Wyannie Malone Museet er navngitt etter Hope Town´s grunnlegger, Wyannie Malone, som flyktet fra hjemmet hennes i South Carolina på grunn av den amerikanske revolusjonen. Sammen med andre flyktninger grunnlag hun bosættelsen Hope Town i 1785. Museet er en fasinerende hyllest til denne turbulente tiden i amerikansk og britisk historie, som var med på å gi Bahamas dens unike karakter. En klatretur til toppen av Elbow Reef er selvfølgelig et must: utsigten her ifra er ekstraordinært vakker. Det er flere spennende butikker. Restaurantene inkluderer Cap´n Jacks, Club Soleil, Harbour´s Edge, Hope Town Harbour Lodge, Munchies Take Away og Rudy´s Place. Ved White Sound vil du kunne nyte den uformelle elegansen på Abaco Inn og Boat House Restaurant.    Fasiliteter Kaiplass er tilgjengelig i Hope Town og White Sound. Drivstoff, vann, is, provisjon, internett og leie av golfbil er også tilgjengelig.
Les mer

Marsh Harbour, Abacos (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Bahamas består av mer enn 700 øyer, skjær og holmer, hvorav 29 er bebodd. Abaco Island er den nest største øy og en ideell base for å utforske Abaco-øyene.
Les mer

Marsh Harbour, Abacos (Sunsail)

Sunsail base på Abacos - din seilferie på Bahamas starter fra Marsh Harbour i Abaco-øyene. Her er Sunsail basen.
Les mer

Marsh Harbour (Moorings)

Moorings base på Abacos - Abaco-øyene er det nordligste av øyene i Bahamas, og om i midten av Great Abaco Island har Moorings en base.
Les mer

Nassau (Navtours)

Navtours base in Nassau, Bahamas.
Les mer

Seilvær ved Abacos, Bahamas

 

Passat-vinderne bleser næsten konstant gjennom hele Bahamas og giver øyene et varmt, behageligt klima, der kun varierer lidt hele året.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. netbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

25

18

51

21

NØ 2,5-10

Februar

25

18

51

22

NØ 2,5-10

Mars

26

19

51

23

Ø 2,5-10

April

27

21

76

24

Ø 2,5-10

Mai

29

22

127

26

SØ 2,5-10

Juni

31

24

178

27

SØ 2,5-10

Juli

32

25

152

29

SØ 2,5-10

August

32

25

178

30

SØ 2,5-10

September

31

24

178

29

Ø 2,5-10

Oktober

29

23

178

28

Ø 2,5-10

November

28

22

76

26

NØ 2,5-10

Desember

26

19

51

23

NØ 2,5-10