Båtutleie i Seychellene og Mahe

Les mer om det fantastiske seilområde rundt øyene Praslin og Mahé i undermenyn

Seiling i Seychellene - Praktiske tips

Vaksinasjoner

Normalt ikke et krav. Relevant kunne være Hepatitt A(hepatitt/gulsott) og stivkrampe. Malaria og gul feber forekommer ikke i dag. Har du vært i områder hvor gulfeber finnes – kreves vaksinasjonsattest mot gul feber.

Provisionering

Provianter alltid til noen dager.

National Park Waters

Den betales "Entry Fee" å være på eller gå i land på enkelte øyer i National Park Waters. Anker Bøyer i disse vernede områdene må brukes. Koraller er uten sidestykke, og alt avfall samles i plastsekker.

Begrensninger

Det vil være visse områder, bukter og øyer, som ikke kan eller bør seiles. Denne informasjonen er gitt under orienteringen for hvert seilområde - og er også beskrevet i manualen om bord. Kun " Inner Islands " må navigeres uten leid skipper.

Forankring og tidevann

Du kan gå ganske nær kysten - men vær oppmerksom på koraller. Kråkeboller er stor, svart og vakker - men har noen stygge pigger.

1-2 meter tidevannsforskjell, og den kan resultere i strøm. Det kan være 1,5-4 knop kraft - spesielt i trange rom – vær på vakt ved svømning fra båten.

Grill

Må brukes på båten og ikke på stranden. Husk trekull.

Fiske

Fiske med harpun ( speargun ) er ikke tillatt.

Pass / Visa

Ingen Visa krav for skandinaver . Passet må være gyldig i 6. minutt måneder etter avreise fra Seychellene.

 En rundtur i Mahé langs kysten, over fjellene, besøk til Plantation House, en teplantasje, båtbygging eller lokalt kunstgalleri/verksted er en fin erfaring før flyet går hjem. I Victoria på Mahé, er det flere bygninger i området er et hinduistisk tempel og flere vakkert bevarte koloniale bygninger, som i dag huser kontorer, bibliotek og museum. Besøk Victorias fargerike markedet med fisk, grønnsaker, krydder og håndverk eller " Botanisk hage ", en vakker opplevelse med den enorme veksten av trær og blomstrende planter av såkalte endemiske arter - eller at de ikke vokser noe annet sted i verden. Videre har mange fugler og flaggermus. På Praslin er " Vallée de Mai" nasjonalparken en opplevelse. Ta en taxi fra havnebyen Baie St. Anne. Husk at kjøring på venstre i Seychellene.

Sikkerhet

Penger, verdisaker , pass, etc. bør bringes til dere selv som du reiser rundt eller gå i land fra båten. Lås av båten - selv når du tar dinghyen land. Imidlertid bør det sies at Seychellois'erne er et vennlig og fredelige mennesker , og kriminalitet er sjelden i en så liten øy.


En paradisiske øya nasjon.

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon