Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Apu Bay, Tahaa - Fransk Polynesia

Saml en mooringbøye opp ved Taravana Yacht Club, et fransk hotell med restaurant og en ganske så selskapelig bar. Mooringbøyer er gratis for spisende gjester. Gjemt på sørenden av Tahaa, gir Apu Bay formidabel beskyttelse, unntatt i sydlige vind. Fjellene på Raiatea og Tahaa er storslåtte og sceneriet er picture-perfect - og en av hovedgrunnene til at seilas i Apu Bay er så populært. Liggemuligheter Mooringbøyer er tilgjengelige ved Taravana Yacht Club (gratis for spisende gjester). Det anbefales ikke å kaste anker i nordenden av bukten på grunn av store vanndybder og potensielt sterk vind fra fjellene. Highlights Et lekkert måltid på den franske restauranten på Taravana Yacht Club, etterfulgt av hyggelig samvær over en drink er en praktfull måte å slappe av på din første charterdag. Gå en tur og beundre sceneriet.  Fasiliteter Vann og avfallsbortskaffelse er tilgjengelig med tillatelse fra yacht club bestyreren.
Les mer

Bora Bora Yacht Club - Fransk Polynesia

Seiling i farvannet ved Bora Bora er en reise gjennom paradis. I flere århundrer har de sagnomsuste øyene tiltrukket seilere og inspirert fantasien hos de mange besøkende fra hele verden. Et høydepunkt ved seilas ved Bora Bora er et besøk på Bora Bora Yacht Club, som ligger nord for Vaitape Village, hovedbyen på øya. Det er et favorittspot for verdensseilere, og du er sikker på å møte noen interessante mennesker mens du nyter en kald drink i baren. Liggemuligheter Mooringbøyer er tilgjengelige og gratis når man spiser på yacht klubbens restaurant. Kaiplass til dinghy er tilgjengelig. Highlights Yacht klubben har en restaurant og bar som er verdensberømt blant langdistanse seilere. Du kan også få gratis adgang til internett hvis du spiser på restauranten. Vaitape Village ligger ikke langt unna med dens forskjellige forretninger og restauranter. Bilutleie i landsbyen er tilgjengelig hvis du har lyst til en tur på øya på egen hånd. Fasiliteter Vann er tilgjengelig ved yacht klubbens kai.
Les mer

Bay d’Avea, Huahine - Fransk Polynesia

Et av de mest naturskjønne stedene å overnatte er Bay d’Avea ved den sørlige enden av øyas vestkyst. Snorklingen i dette området er formidabel og her er også restauranter og andre attraksjoner. Liggemuligheter Mooringbøyer er ikke tilgjengelige. Det er to foretrukne ankerplasser i bukten. Ved den østlige enden av bukten nær Pt. Tiva finner du god holdebunn og enkel adgang med dinghy til stranden. De andre ankerplassene er nær inngangen til bukten, foran Mauari Hotel & Restaurant. Kaiplass til dinghy er tilgjengelig ved Relais Mahana Restaurant. Highlights Mauari Restaurant sies å være den beste på Huahine. Utstyr til vannsportsaktiviteter kan leies, akkurat som scootere og sykler er tilgjengelige for turer på øya. Relais Mahana Hotel & Restaurant serverer også formidabel mat. Bilutleie er tilgjengelig. Fasiliteter Her er ingen tilgjengelige fasiliteter for lystbåter.
Les mer

Marina Apooiti, Raiatea (Sunsail)

Sunsail base - På den nordlige kysten av Raiatea, ca. 3 km vest for byen Uturoa, ligger Sunsails base i Marina Apooiti rett ved siden av flyplassen.
Les mer

Uturoa Marina, Raiatea (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - 500m nord for Uturoa på den nordvestlige kyst af Raiatea ligger Dream Yacht Charters base i Uturoa Marina.
Les mer

Seilvejr ved Raiatea, Fransk Polynesia

 

Regnsesongen er våt og varm – 29-35C – og løper fra november til april. Tørsesongen, der er vinteren, er køligere – 25-29C - og mere blæsende. Den løper fra mai til september. Høst er april & mai, og vår er september & oktober - disse er sikkert de bedste månederne å seile ved Raiatea. Øyene nyter en dominerende østlig vind på 15-20 knob, der dog kan stige op til 25 knob – og havet kan blive oprørt med dønninger på 3-5 fot.

 

Måned

°C Gns.

Gns. netbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

28

381

28

NØ 7,5-10

Februar

27

228

28

Ø 7,5-10

Mars

27

203

28

Ø 7,5-10

April

27

127

28

Ø 7,5-10

Mai

26

127

27

SØ 7,5-10

Juni

24

76

27

SØ 7,5-10

Juli

24

76

26

SØ 7,5-10

August

24

51

24

SØ 7,5-10

September

24

51

25

SØ 7,5-10

Oktober

24

76

26

SØ 7,5-10

November

26

152

27

NØ 7,5-10

Desember

27

228

27

NØ 7,5-10

Tidevann

Omkring 20 til 30cm. Lavvanne er omkring 6:00 og 18:00 – høivanne ca. ved middagstid og midnat.