Cookies

Italia

Italia

Lei seilbåt og dra på seilferie i herlige Italia

Den italienske delen av Middelhavet har vært et ferieparadis siden romernes tid – og er det i høy grad fortsatt i dag. Fra den henrivende, vakre Smaragdkysten på Sardinia, til de vulkanske øyene i den Lipariske øygruppen, Sicilias rike historie og Amalfi-kystens avslappende sjarm - tilbyr våre mange italienske destinasjoner sitt eget unike seileventyr for heldige seilere.

En seilferie i Italia blander det beste av lystbåtseilas: bortgjemte ankerplasser, travle feriesteder, vakre hvite sandstrender, tradisjonelle fiskelandsbyer og fantastisk seilas. Historiens vingesus er aldri langt borte i de spennende byene, de kulinariske opplevelsene er overdådige og berømte verden over, og kysten og de mange øyene besitter en utsøkt naturlig skjønnhet. Et italiensk seileventyr venter på dere ...

Det er alltid muligt å leie båten med skipper, kok eller hostess.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis sin flåte blir hvert år forbedret og fornyet og består av båter fra 32 til 55 fot, med 2 til 6 kahytter og typene Bavaria, Beneteau og Jeanneau.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter ble opprettet i 1982 på øyen Elba i Italia. Virksomheten ble bygget opp rundt to seilbåter.
Les mer
Starsail Italia
Sailitalia

Sailitalia

Sailitalia er en italiensk charterselskap med fire baser i Italia: Sardinia, Napoli, Palermo og Tropea.
Les mer
Sailing Sicily

Loading...