Besøk baren Abaco på en seilferie i Mallorca 

Den fantastiske og berømte bar i sentrum av den gamle byen er en opplevelse i seg selv. Når du åpner døren til denne baren tar den deg inn i en helt annen verden. Det føles som om du har gått rett inn i et hus fra det 17. århundre. Baren er dekorert med store lysestaker, skulpturer og store utstillinger av frukt og grønnsaker, som går over breddene ved inngangen. Abaco har en stor utendørs terrasse, hvor du kan sitte og nyte en drink, mens du beundrer den unike dekorasjon og unik stemning og atmosfære.

Stedet er virkelig verdt et besøk - det praktfulle interiøret med utstillinger av svulmende frukt og grønnsaker - så du kan føle deg fraktet til høsttakkefest. Baren pleide å være Palma's best bevarte hemmelighet - en verden av dekadent eksklusivitet for den velstående. Eksklusivitet ble garantert, fordi det har alltid vært et problem å finne den. Men nå kan du spør om vei og bli forklart veien til en stor gammel tredør i en av de trange sidegatene i hjertet av Palma gamleby. Det var tidligere ingen tegn, som fortalte hva du fant bak døren, men nå er det et diskret tegn, som avslører identiteten. Gå inn gjennom den gamle døren og du mistenker, at du besøker en helt annen verden. Stearin gløden fra utallige smijern kandelaber viser skygger på de blodrøde vegger, skåler fulle av frukt kaskader flyter over steingulv og flotte blomsterdekorasjoner av friske blomster fullfører bildet og følelsen av å delta på en film.

Opprinnelig var det en herregård, rommene er utstyrt og reflekterer, hvordan hjemmet var dekorert da, og du kan gå rundt og nyte historien. Det er ikke tillatt å fotografere om du forsøker vil du bli stoppet.

Abaco er kjent for sine dyre cocktail - men det er verdt et forsøk å ta en drink i dette miljøet. Ett råd er, at du kan bestille en vanlig øl eller et glass vin til rimeligere priser. Nyt en drink i en av salongene, slå av en prat i baren eller nyt måneskinnet på gårdsplassen, som er svært populært i sommeren. Hele atmosfæren forsterkes av klassisk musikk. Abaco ligger på Calle Sant Joan i La Lonja distriktet - i samme gate finner du også mange restauranter. Men husk at baren først åpnes utpå kvelden omkring kl.21.00.