Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Øen Bequia og Admiralty Bay - Karibien

Bequia, en del av Grenadinene i Windward Islands, er innhyllet maritim historie, og i dag er øyas fiskere, sjømenn og båtbyggere stolte av å dele sine maritime tradisjoner med besøkende seilere.
Les mer

Øya Mustique - Karibien

Mustique er en av de mest eksklusive og vakre øyer i Karibien. Her nyter de rike og berømte å trekke seg tilbake - men det er selvfølgelig også tilgjengelig for oss vanlige dødelige.
Les mer

Tobago Cays Marinpark - Karibien

Øyene er blant de vakreste i Grenadinene - og ser ut til å være skapt for seilere som elsker snorkling og dykking. Tobago Cays Marine Park består av fem ubebodde holmer - og ikke minst det overdådige livet i vannet som omgir dem.
Les mer

Øya Mayreau og Salt Whistle Bay - Karibien

Inne i Tobago Cays National Park, finns øya Mayreau og vakre Salt Whistle Bay.
Les mer

Clifton Harbour (Union Island) - Karibia

Det er populært å vandre og sykle i området, og utsikten fra Union Islands mange bakketopper er absolutt fenomenal. Over havnen dominerer den 225 meter høye klippeformasjonen The Pinnacle. Selv om turen opp sies å være vanskelig, er det et spektakulert panorama utover farvannet på toppen – Fort Hill må også nevnes som et fortrinlig utfluktsmål. Clifton Harbour er beskyttet mot bølgene av Newlands Reef som fungerer som en flott og effektiv mole. Palm Island og dens flotte rev ligger rett over kanalen, og er helt sikkert verdt et besøk når du seiler i farvannet ved Clifton Harbour. Liggemuligheter Det finnes ankermuligheter i Clifton Harbour, men mange er upålitelige. Det finnes mange ankerplasser utenfor byen, eller bak Newlands Reef. Det er alltid kaiplass til dinghy ved Clifton Harbour. Highlights Vandring og sykling på Union Islands veier og stier er en gøy måte at få litt mosjon, og samtidig beundre Grenadinernes naturlige skjønnhet. I byen kan du gå i gatene og shoppe i butikkene, hvor mange selger lokalt håndverk, malerier og smykker. Om kvelden fyller live-underholdningen fra restauranter og barer natteluften med lyd. Fasiliteter Nærmeste drivstoffstasjon med diesel ligger i nærheten av Petit Martinique. Ellers tilbyr Clifton Harbour alt en seiler trenger, inklusiv bensin til dinghy, diesel i mindre porsjoner, begrenset kaiplass, vann, is, bad, propan, avfallsbortskaffelse, vaskefasiliteter, provisjon, sykkelutleie, taxi og internett.
Les mer

Chatham Bay (Union Island) - Karibien

Nydelige Casuarina Beach er et opplagt stopp på veien, og den har også en herlig strandrestaurant. Hvis du seiler sydvestover, ned over Union Islands kysten og forbi Frigate Island og deretter fortsetter mot vest og til sist nordøst, kommer du til til skjønne Chatham Bay. På veien kan du beundre den vakre kysten, samt nyte utsikten til den store øya Curacao. Du kommer til å se det imponerende Mt. Taboi på 300 meter før du kommer til Chatham Bays isolerte farvann. Bukten og dens fantastiske strender er som skapt til avslapping, snorkling og svømming. Liggemuligheter Mooringsbøyer er ikke tilgjengelige. De beste ankermulighetene finnes i den nordøstlige delen av bukta. Holdebunnen er god. Highlights I høysesongen finner du flere strandbarbecue spisesteder som fortsetter festen til langt ut på natta. Friske fiskeretter, hummer og kylling er de mest populære rettene, og det er ofte liveunderholdning. Snorklingen ved klipperiket Rapid Point er suveren. Fasiliteter Her er det ingen fasiliteter tilgjengelige for lystbåter.
Les mer

St. Vincent Island - Karibien

Mange besøkende seilere velger en av ankerplassene i Young Island Cut, et vakkert stykke vann mellom St. Vincent og Young Island. Dette er et yndet sted på grunn av de mange gode restauranter og barer, og ikke minst områdets store naturlige skjønnhet. St. Vincent har mye å tilby, for eksempel. fotturer, fugletitting, historiske steder og øyas hovedstad Kingstown. Ta en taxi rundt eller lei en bil.
Les mer

Young Island Cut (St. Vincent) - Karibien

Det er en glede å gå i land og smake noen prøver av lokal mat og nyte nattelivet på de mange fantastiske barer - hvor festen vanligvis fortsetter til morgengry.
Les mer

Dragon Bay (Grenada) - Karibien

På Grenadas vestkyst finner du vakre Dragon Bay.
Les mer

Øen Curacao - Karibien

Slipp ankeret på nærliggende Sandy Island, som ligger like utenfor kysten av Curacao og nyte den vakre stranden og formidabel snorkling på den øde øya. På Curacaos fastlandet bør dere utforske Hillsborough.
Les mer

Union Island - Karibien

Union Island er en del av St. Vincent og Grenadinene, husk å gå gjennom tollen og immigrasjonskontroller hvis du seiler hertil fra Grenada. Start i Clifton Harbour, øyas største by med en fargerik og travl lille havnen. Her vil du bli møtt av varme og vennlige øyboere. Veier og stier tilbyr noen av de beste fotturer og sykkelturer i Grenadinene. Husk å ta en drink på Happy Island, en øy laget av konkylier.
Les mer

Øen Petit Martinique - Karibien

Petit Martinique er Grenadas nordligste øy.
Les mer

Prickly Bay (Grenada) - Karibien

Prickly Bay er blant seilere kjent som en av de beste ankringsplasser i Grenada. Toll-og innvandringstjenesten er tilgjengelig på yachtklubben lige ved ankerplassen. Her kan du oppleve live-musik på-steel-drums i yacht clubbens bar. Vurdere å ta på en landtur i den spennende regnskogen og kjøle deg ned i en Grenada mange pittoreske fossefall.
Les mer

St. George´s Bay og byen St. George´s (Grenada) - Karibien

Seil til St. George havn og bruk litt tid på å utforske Grenadas spennende hovedstad.
Les mer

St Georges, Grenada (Sunsail)

Sunsail base på Grenada - På den sørligste av Windward øyene - Grenada - har Sunsail base i St. Gerorge største havn, Port Louis Marina.
Les mer

St. Georges, Grenada (Moorings)

Moorings base på Grenada - på den sørvestlige enden av Grenada i den sørlige enden av St Georges har Moorings sin base i Port Louis.
Les mer

Grenada, St Georges (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - I den vakre byen St. Georges i Grenada er basen i Port Louis Marina. 
Les mer

St. Vincent (Dream Yacht Charter)

St. Vincent - Et startpunkt til Grenada.
Les mer

Sejlvær ved St. Vincent og Grenadinerne.

Orkansesongen varer teknisk set fra juni til november, med peak omkring august og september.

Måned

°C Max

Gns. nedbør (mm)

Gns. vinn (m/s)

Januar

26

30

NØ 5-12,5

Februar

26

25

NØ 5-12,5

Mars

26

25

NØ 5-12,5

April

27

40

NØ 5-12,5

Maj

27

105

SØ 5-12,5

Juni

28

95

SØ 5-10

Juli

28

45

SØ 5-10

August

28

105

SØ 5-10

September

28

125

SØ 5-10

Oktober

27

160

SØ 5-10

November

27

95

NØ 5-10

Desember

26

40

NØ 5-12,5

Tidevann
Tidevannsforskjellen er mye liten i området.