Cookies

Fransk Polynesia

Fransk Polynesia

Lei seilbåt og dra på seilferie i Fransk Polynesia

Polynesierne var noen av verdens første store oppdagelsesreisende – de bosatte seg i store deler av det sørlige Stillehavet, lenge før Christopher Columbus seilte på de blå hav. Øyen Raiatea, i den tahitiske Leeward-øygruppen, var et viktig sentrum for polynesisk kultur – i dag er Fransk Polynesia et fantastisk sted for en seilferie – akkurat som at det også er normalt å besøke de nærliggende øyene Bora-Bora, Huahine og Tahaa. Korallrev omkranser øyene, noe som skaper rolige laguner, der snorkling, dykking og svømning ved hvite sandstrender er en ren fornøyelse. Fjordlignende bukter, omfavnet av høye fjell, er lik vakre, bortgjemte og uberørte ankerplasser.

Klikk videre i undermenyen for å lese mer om seilferie i Fransk Polynesia og Raiatea

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer

Loading...