Send reiseforespørsel
X
Skal ditt neste reiseeventyr være en ferie på en av Europas elver? Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Belgia

Les mer om fordelene med Seatravel

Kanalbåtferie i sjarmerende Belgia – Opplev Flandern fra vannet

Smak sødmen av sprudlende Flandern.
Blant annet kjent for sin delikate sjokolade og verdensberømte gourmetkjøkken - er regionen Flandern nær kysten av Belgia rik på kultur og naturlig skjønnhet - vindmøller, enger, myrer, sandstrender og travle byer fylt med arkitektonisk storhet. Overalt støter man på Flanderns historie og det ene store slottet etter det andre. Flandern avslører også sin historie og kulturarv i alle katedralene og palassene. I Gent kan du beundre katedralen St. Bavon og bestige St. Michael-broen og nyte den fantastiske utsikten over middelalderbyen. Ipres er berømt for sine dramatiske museer om første verdenskrig.

De vakre strendene i Nieuwpoort og Oostende tiltrekker tusenvis av turister. Ta en dukkert i bølgene for så å slappe av på en bistro ved havet.

Gastronomi: Flanderns gastronomi vil fryde dine smaksløker! Prøv "Vlaamse stoofkarbonaden" - en gryterett som er populær i Belgia og laget av oksekjøtt, men med øl i stedet for rødvin. Eller hva med "Konijin i gueze" - kanin tilberedt med øl, og ikke glem de verdensberømte Praliner-sjokoladene til dessert.

Ølsmaking: Belgia er berømt for øl, champagne, lambic og mye mer. Bryggeriet "Straffe Hendrik" tilbyr rundturer og ølsmaking og "Dulle Griet Bar" i Gent har en meny med 250 forskjellige slags brygg.

Familiebåtferie: Ha det gøy med barna i Bellewaerde Park i Ypres med underholdning og sjeldne dyr. Brielmeersen Park i Deinze byr på minigolf og en bambuslabyrint. Barna vil også nyte stranden og den lekre sjokoladen på båtferien.

Uansett hvor du velger å leie kanalbåt og seile i Belgia, vil du oppleve en hjertelig stemning. Belgia er kjent for hjemmelaget sjokolade, utallige øltyper, fornemme kniplinger, og tegneseriefiguren Tin Tin. En båtferie på de belgiske kanalene rommer også stille landskap og vakre, gamle barokkbyer, som uløselig henger sammen med landets rikholdige kulturhistorie.

Høydepunktene for båtferie i Belgia:

  • Brielmeersen Park i Deinze
  • Diksmuide Ijzer-tårnet
  • Gents katedral St. Bavon
  • Groeninge-museet i Brygge
  • Dulle Griet-baren i Gent
  • Krigsminnesmerkene i Ypres
  • Sandstrendene ved Nieuwpoort
  • Strandpromenaden i Oostende
  • Sjokoladefestival i Brygge

Nyttige råd til seilasen på kanalbåtferie:

Når du velger en båtferie i Flandern i Belgia, starter du en fantastisk reise i et land ved havet. Kanaler og elver krysser de nydelige, lavtliggende kystområdene som er et fristed for havfugler og badegjester. Det er ca. 1570 km. vannveier i Belgia og de brukes til både kommersiell frakt og til fritidsseilas. Vannveiene er en så stor en del av Flandern at man finner mange broer på kryss og tvers i hver by - faktisk kan Gent skryte av mer enn 120 broer. En båtferie i Flanders tar deg langs kysten med sine sanddyner og diker. Nordsjøluften blåser nytt liv og du kan nyte lekre skalldyr og belgisk brygg på kaféer langs fronten til Atlanteren. Du kan seile til Gent via en kanal bygget i 1886 - nettopp en av de vannveiene som gjør Belgia så spesiell for båtferie.


Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664