Kanalbåtferie i Belgia

Søk etter båten din

 

Kanalbåtferie i sjarmerende Belgia – Opplev Flandern fra vannet

Smak sødmen av sprudlende Flandern; Blant annet kjent for sin delikate sjokolade og verdensberømte gourmetkjøkken - er regionen Flandern nær kysten av Belgia rik på kultur og naturlig skjønnhet - vindmøller, enger, myrer, sandstrender og travle byer fylt med arkitektonisk storhet. Overalt støter man på Flanderns historie og det ene store slottet etter det andre.

Flandern avslører også sin historie og kulturarv i alle katedralene og palassene. I Gent kan du beundre katedralen St. Bavon og bestige St. Michael-broen og nyte den fantastiske utsikten over middelalderbyen. Ipres er berømt for sine dramatiske museer om første verdenskrig.

Gastronomi: Flanderns gastronomi vil fryde dine smaksløker! Prøv "Vlaamse stoofkarbonaden" - en gryterett som er populær i Belgia og laget av oksekjøtt, men med øl i stedet for rødvin. Eller hva med "Konijin i gueze" - kanin tilberedt med øl, og ikke glem de verdensberømte Praliner-sjokoladene til dessert.

Ølsmaking: Belgia er berømt for øl, champagne, lambic og mye mer. Bryggeriet "Straffe Hendrik" tilbyr rundturer og ølsmaking og "Dulle Griet Bar" i Gent har en meny med 250 forskjellige slags brygg.

Familiebåtferie: Ha det gøy med barna i Bellewaerde Park i Ypres med underholdning og sjeldne dyr. Brielmeersen Park i Deinze byr på minigolf og en bambuslabyrint. Barna vil også nyte stranden og den lekre sjokoladen på båtferien.

Uansett hvor du velger å leie kanalbåt og seile i Belgia, vil du oppleve en hjertelig stemning. Belgia er kjent for hjemmelaget sjokolade, utallige øltyper, fornemme kniplinger, og tegneseriefiguren Tin Tin. En båtferie på de belgiske kanalene rommer også stille landskap og vakre, gamle barokkbyer, som uløselig henger sammen med landets rikholdige kulturhistorie.

 

Båtferie i Belgia:

Du vil bli forbauset over nettet av vannveier som finnes inne i landet og man blir med det samme fascinert av landets kosmopolitiske sjarm, elegante slott, vakre broer og massevis av kaféer langs kanalene.

Høydepunktene i Nieuwpoort og Gent: 

 • Brygge - den gamle bydelen er opptatt på UNESCOs liste og gjør byen til en av de mest populære turistdestinasjonene i Europa.
 • Gent,"Flanderns Perle", var på et tidspunkt Europas største by etter Paris. Ingen annen by i Belgia har så mange monumenter og viktige bygninger som Gent.
 • Diksmuide Ijzer-tårnet
 • Brielmeersen Park i Deinze
 • Gents katedral St. Bavon
 • Groeninge-museet i Brygge
 • Dulle Griet-baren i Gent
 • Krigsminnesmerkene i Ypres
 • Sandstrandene ved Nieuwpoort
 • Strandpromenaden i Oostende
 • Sjokoladefestival i Brygge
 • Mer enn 300 forskjellige belgiske øltyper

Om kanalbåtferie i Belgia - Praktiske tips

Velkommen til Flanderns fredelige og idylliske vannveier som snor gjennom vakre og tradisjonelle flamske landsbyer. Oppdag landet som er verdenskjent for de fineste sjokolade, unike blonder - og mer enn 300 ølmerker!

Parkering

Gratis åpen parkeringsplass i Nieuwpoort.

Supermarked i Nieuwpoort

1,5 km fra basen vil du finne UNIC - en velfylt supermarked(også ferskt brød, kjøtt og grønnsaker, etc.)

Butikker og bysentrum

Du vil finne lokale butikker, restauranter og kafeer – Nieuwpoort-sentrum ca . 2 km fra base.

Mobiltelefoner

I Belgia er de fleste aluer og broer bemannet. Noen slusevakter betjener flere broer på en gang, og er derfor kanskje ikke på brua når du kommer til å komme gjennom. Å seile rundt Brugge, ta kontakt med personen som betjener hele systemet av bruer og låser rundt Brugge fra en sentral sjekkpunkt. Har du ikke din egen mobiltelefon eller en mobiltelefon, som ikke kan brukes i utlandet, kan du leie en mobiltelefon ved basen.

Fiske

Fiske er tillatt, men du må ha fiskekort (med unntak for barn under 16 år), og kortet kan kjøpes på postkontoret.

Gent

Supermarked i Gent. Express GB Oude Beestenmarkt ligger 200 meter fra basen.

Golf

Den Royal Latem Golf Club, Latemstraat 120 Sint Martens Latem 0032 9282765

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664