Shannon River - i hjertet av Irland

Irland har flere elver og innsjøer, men Shannon River tar deg gjennom noet av det vakreste av Irland. Besøk byen Ahtlone hvor du kan oppleve byens gamle slottet, som forteller Irlands historie. Byen har også en sjarmerende atmosfære, og kan "skryte" av å ha Irlands eldste pub; Seans Bar, som hver kveld har tradisjonell irsk livemusikk på programmet.

Athlone sees på bildet her:

athlone

Ikke langt fra Athlone er Clonmacnoise, et populært pilegrimsmål, som ligger på en bakketopp, der du kan nyte en god utsikt. Du ser silhuetten av Clonmacnoise herunder på bildet:

clonmacnoise

Du kan seile hele veien ned til sjøen Lough Derg, der byene Kill og Ballina ligger. Det er et idyllisk område og en sjarmerende gammel stein broen, som forbinder de to byene, som ligger på hver side av elva.

Vil du vite mer om hva du kan oppleve på en elvebåt ferie i Irland? Les den fascinerende artikkelen "Medslowboat i Irland" ved å klikke her.

banagher

Det går flere flyavgange fra Oslo til Dublin og vi kan ordne transport fra Dublin Airport til Shannon, så du raskt og enkelt kan komme til båtbasen og komme ombord på din kanalbåt.

Har du blitt fristet av en kanalbåtferie i Irland? Ring oss på tlf. 21 93 06 64 eller klikk her for å sende oss en forespørsel, om du ønsker å vite mer.