Storslått natur på seilferie ved New Zealand

New Zealand er en helt unik destinasjon å leie en seilbåt eller katamaran - svaiende palmer, laguner med imponerende korallrev, fjellrike øyer med frodige regnskoger, sjarmerende landsbyer og et glitrende turkisblått hav – dette er bare noen av attraksjonene som venter i det sørlige Stillehavet ved New Zealand.

Vi tilbyr båtutleie fra en helt unik og spennende destinasjon i New Zealand– og en seilferie her vil være et eksotisk eventyr i en verden som ligger så langt fra hverdagens stress og jag som man overhodet kan komme. Seilas i New Zealand og møtet med den vennlige lokalbefolkningen er godt for sjelen.
Klikk videre i undermenyen for mer informasjon.

Bay of Islands

Bay of Islands

Lei seilbåt eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand får hvert år et vell av reisepriser og det er ikke uten grunn at Lonely Planet har kåret landet som verdens ledende feriedestinasjon. Landet består av Nord-øyen og Sør-øyen, henholdsvis med et sub-tropisk og et temperert klima - teknisk sett er New Zealand en sørlig stillehavsnasjon, men øyenes plassering langt mot sør gir dem en annen karakter enn de øynasjonene som er plassert nærmere ekvator. Snødekte fjell, grønne bakker med gressende sauer, klippefulle kyster og større øyer gjør New Zealand til noe ganske spesielt. På østsiden av nord-øyen, med det milde klimaet, finnes seilerparadiset Bay Of Islands, en kyststrekning på over 50 mil, beskyttet av mer enn 80 øyer med et vell av vakre ankerplasser, hyggelige byer og fantastiske strender. Over 80 øyer som venter på å bli utforsket Spektakulær natur og landskap Behagelig klima Hvite sandstrender på Moturua Island. Beskyttede Whangaroa Harbour og fossene ved Rere Bay Høstfriske muslinger ved Oke Bay En seilferie ved Bay Of Islands vil garantert være et inspirerende eventyr for hele familien. Seilferie ved Bay Of Islands, New Zealand En seilferie ved Bay of Islands er avslappende og enkel - de fleste passasjer er korte og man har masse tid til å utforske noen av New Zealands vakreste steder. Ulik andre deler av Stillehavet, kan været variere året rundt, på samme måte som vindretningen og vindhastigheten kan det – skiftende briser fra land og hav hver dag er typisk. Navigasjonen er enkel og tidevannsforskjellen er på ca. seks fot. Sterke strømmer kan forekomme i smale kanaler visse steder, avhengig av tidevannets stadie – men det er generelt ikke et problem. I den sørlige halvkules sommer, november gjennom april, ligger temperaturene på mellom 24°C og 30°C.
Les mer

Sejlads ved New Zealand - Praktiske Tips


Told & Immigration

 Alle besøgende til New Zealand skal være I besiddelse af et pas der er gyldigt I seks måneder efter den dato du planlægger at rejse hjem.

Etniske grupper i New Zealand

Europæiske, Maori, Asiatiske og Polynesere.

Drikkepenge

Drikkepenge forventes ikke.

Internetadgang

På marinaen

 Sejlinformation.

I New Zealandske farvande, bruges det international A-system, og ikke B-systemet der bruges Caribien. Når du forlader havnen, skal de røde lygter være til styrbord og de grønne til bagbord (det modsatte af B-systemet).

Cruising Information

Det beskyttede farvand ved Bay Of Islands og den lette sejlads, gør at besøgende sejlere kan bruge hele området som deres egen store legeplads – og der er nem adgang til alle øerne, deres gangstier og strande.

Vaccinationer

New Zealand er generelt fri for smitsomme sygdomme.

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon