Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Øya Lipari - Italia

På Lipari ligger det fem landsbyer, hver med sitt eget utvalg av utsøkte butikker og restauranter. Åndeløst smukke strender inviterer til svømming, snorkling og solbading. Dykking ved de mange spennende lokasjonene rundt Lipari er også fasinerende – og du kan arrangere guidede turer som passer til alle ferdighedsnivåer. Seiling i farvannet ved Lipari er fremragende, og du kan beundre de imponerende fjellene, den bergtagende kystlinjen og de vakre strendene, mens den lune vinden bærer deg mot den neste destinasjonen din.  Liggemuligheter Mooringbøyer er ikke tilgjengelige. Den største havnen ved de Lipariske øyene er Porto Lipari, på øyas østside. Her kan du finne kaiplass ved marinaene, samt andre bekvemmeligheter for seilere og lystbåter. Den beste ankerplassen er utenfor øyas vest og sørvest side – mellom Le Formiche og Punta La Grotticelle. Kaiplass for dinghy er tilgjengelig. Highlights På nordsiden av hovedhavnen ligger Monte Rosa, hvor det er en utsøkt strand med hvidt sand og pimpstein. Snorkling er fantastisk ved ankerplassen mellom Le Formiche og Punta La Grotticelle. En kort gåtur bringer deg til de fasinerende romerske ruinene nær klostret over Sotto Monastero. Fasinerende er også et besøk til Det Arkeologiske Museum, med dets mange utstillinger og gjenstander som gir et fremragende innblikk i øyenes rike historie. En tur til St. Bartholomew Katedralen og slottet Piazza Mazzini, er også utrolig interessant. Det er mer enn 600 termiske vannhull på øya, samt et utall av gode vandrestier i fjellene. Dykking og snorkling er fremragende i området ved Lipari. Fasiliteter Drivstoff og vann er tilgjengelig ved Porto Lipari.
Les mer

Øya Panarea - Italia

Panarea ligger vakkert til i det glitrende Tyrrenhavet - og det er en myriade av grunner til å besøke øya.
Les mer

Øya Stromboli - Italia

Stromboli har et areal på 20kvadratkilometer og er den østligste av de eoliske øyer - og er kjent for Europas nest største aktive vulkan, Serra Vancori, bare slått av Sicilias Mount Etna. Du vil se karakteristiske kjegleformede fjell, og røyken som stiger fra sin topp, lenge før du når havnen Ginostra - hvor du kan slippe ankeret, starte utforskningen av den spennende øya og besøke øyas formidable restauranter.
Les mer

Salina - Italia

I sentrum av de eoliske øyene er Salina, den nest største av de eoliske øyer. Til tross for navnet, der stammer fra de dager da saltdrift var en viktig del av økonomien, kan øya bli kalt en ekte øy paradis.
Les mer

Øya Vulcano - Italia

Vulcano er en vakker og fascinerende øy, med et navn som gir mening. Ikke mindre enn tre vulkanske fjell reiser seg fra øyas indre - hvorav bare en er fortsatt aktiv, nemlig Fossa di Vulcano, som er kjent for sine varme kilder. Områdene av termisk aktivitet er en av hovedattraksjonene på øya - og de er berømt for sin terapeutiske effekt.
Les mer

Portorosa (Sunsail)

Sunsail base på Sicilien
Les mer

Marsala, Sicilien (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - helt på vestsiden av Sicilia er den sicilianske perlen Marsala. På den sørlige enden av byen er Kiriacoulis base.
Les mer

Palermo (Sailing Sicily)

Sailing Sicily base- Tag utgangspunkt i Sailing Sicily’s base i Palermo.
Les mer

Marina de Scarlino (Sailing Sicily)

Seiling Sicilia base - basen ligger i en meget vakker kystlinje, perfekt for en utgang til spennende seilareal.
Les mer

Portorosa (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Portorosa
Les mer

Portorosa (Sailitalia)

Sailitalia base - Portorosa
Les mer

Tropea (Sunsail)

Sunsail base - I den vakre Calabria-regionen er Sunsails base i Tropea mot Tyrrenhavet på vestkysten av Italia.
Les mer

Palermo (Sunsail)

Sunsail base - Palermo er den største byen på Sicilia og ligger på den nordlige kysten. Sunsails base ligger i Anta distriktet nær Aqua Santa torget.
Les mer

Marsala (Sailing Sicily)

Sailing Sicily base - helt mod vest på Sicilien ligger den Sicilienske perle Marsala.
Les mer

Sant Agata di Militello (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - på Sicilias nordkyst, ligger Kiricaoulis base i den vakre kystbyen Sant'Agata di Militello. Her er enkel tilgang til de eoliske øyer, som ligger like nord for byen.
Les mer

Tropea (Moorings)

Moorings base - ligger bare 50 km fra Sicilia, Moorings base i Tropea gir rask tilgang til de Eoliske Øyer samt Sicilia.
Les mer

Seilværr ved Sicilia og De eoliske Øyer

 

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

15

9

115

15

5

Februar

15

9

91

14

5

Mars

16

10

81

14

5,5

April

19

12

56

15

5,5

Maj

23

15

36

18

6

Juni

27

19

13

22

6

Juli

30

22

18

25

7

August

30

23

24

26

6

September

28

20

58

25

5,5

Oktober

23

17

113

22

4,5

November

19

13

104

19

4,5

December

16

10

115

16

4,5