Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Banana Reef - Maldivene

Banana Reef (Gaathugiri) er en fremragende dykkerlokasjon som best oppleves med lufttank på ryggen. Stedet har fått navnet sitt etter den bananlignede formen sin og er et av de første dykkerstedene som ble oppdaget på Maldivene. Her kan du se stimer av vimpelfisk – noen ganger flere tusen, samt moralske ål og tusenvis av andre fiskearter.
Les mer

Hovedstaden Male - Maldivene

De mange severdighetene inkluderer Hukuru Miskiyy (Fredagsmoskeen) bygget i 1656, hvor det er vegger av korallblokker og fint utsmykkede trebjelker. Mulee-aage, presidentpalasset, ble bygget rett før Første Verdenskrig – og har bl.a. utsikt over fredagsmoskeen. Her ligger også Sultan-Parken og Maldivenes spennende nasjonalmuseum. Males berømte surfer-spot Raalhugandu og den kunstige stranden ligger på sørøst-siden av Male. Her kommer de lokale om ettermiddagen for å nyte den friske havluften. Husk å legge merke til at maldiverne liker å navngi husene sine med morsomme navn. Male har selvfølgelig også et bredt utvalg av butikker som selger alle tenkelige og utenkelige varer. Restaurantene har åpent fra tidlig morgen til over midnatt. Du kan med garanti finne mat som passer til det hele selskapet har lyst på – enten på en restaurant med air-condition, eller en avslappet utendørs kafe.
Les mer

Seilvejr ved Male-Atollen, Maldivene

Klimaet ved Maldiverne er varmt året runt – og påverkes av monsunsesongerne. Sørvest-monsunen fra mai til oktober bringer noget regn og vind, mens nordøst-monsunen, fra november til april, er tørsesongen med meget lidt vind. Temperaturen varierer ikke mye.