Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Blue Pearl Bay, Hayman Island - Australia

Lokalisert i den nordlige enden av Whitsundays øy-gruppen ligger Hayman Island: En eksotisk øy omgitt av en lagune som glittrer i vannets turkis- og smaragdgrønne farger, og flyter sammen med korallrevet som omgir øya. Uberørte strender med hvitt sand blir til steilere skråninger, frodige med eukalyptus og sparsomme busker. Blue Pearl Bay har noe av den beste snorklingen som finnes ved Whitsundays øyene – og når du glir forbi de fargerige korallrevene, kan du spotte mange mindre arter som klovnefisk (nemofisk) og sommerfuglefisk. Hvis du svømmer dypere kan du treffe på de enorme, men vennlige napoleonsfiskene. Tropiske fisker ses overalt og ved den nordlige ende av bukten finner du det populære Dolphin Point. Big-Game fiskeri er også populært her, og hvis du er heldig kan du fange den legendariske sorte marlinen, sejlfisk eller sjeldne blåfinnede tunfisk. På land kan du nyte livet på øyas femstjernede resort. Gå en tur gjennom de tropiske hagene og se de mange tropiske fuglene som bor på øya fra hvite kakaduer til fargerike parakitter og isfugler. Hvis du er heldig, kan det være du får et glimt av wallabyen mens du nyter det australske bushlandskapet og landets overdådige flora og fauna. Dra tilbake til resortets restaurant for et fantastisk kveldsmåltid hvor du kan velge mellom tradisjonell australsk og internasjonal mat – og avslutt dagen med en drink eller to ombord på båten mens du nyter den fantastiske lokasjonen og planlegger nye eventyr til neste dag. Liggemuligheter Det er et begrenset antall offentlige mooringbøyer tilgjengelige ved Hayman Islands Resort mot betaling. Du kan alltid kaste anker i bukten ved Blue Pearl Bay. Highlights Snorkling og dykking er hovedattraksjonene ved Blue Pearl Bay. Gå en tur gjennom bushen og du kommer til å se masse australsk flora og fauna, og et kveldsmåltid ved øyas luksuriøse resort er et must. Fasiliteter Det finnes ingen fasiliteter for lystbåter.
Les mer

Butterfly Bay, Hook Island - Australia

Den ville uspolerte skjønnheten ved Butterfly Bay kommer uten tvil til å forbløffe deg. Skåret dypt inn i de steile og frodige skråningene på Hook Island, tilbyr denne spektakulære og ubebodde bukta en beskyttet ankerplass i varmt smaragdgrønt vann og en malerisk sandstrand. Utpekt som en grønn zone, faller denne delen av Hook Island inn under Whitsunday Islands National Park, et verdensnaturarvssted, som har som formål å beskytte de store revsystemene, og gjør det til et av de beste stedene å snorkle i hele Whitsundays øygruppen. Så på med din dykkerbrillene og svømmeføttene, hopp i vannet og dra på oppdagelse i det magiske undervannsriket. Med koraller, enorme napoleonsfisk, stimer av papegøyefisk, og kanskje til og med en majestetisk mantarokke, er det en god ide å ta et undervannskamera med, så bildene kan minne deg om de fantastiske tingene man kan oppleve under havets overflate. Det er også mulighet for at ta kajakken sin inn til land og nyte en piknik i skyggen under et stort mangrovetre, alt imens man kan fryde seg over flokkene av sommerfugler som samler seg i skyggen og vannkanten. Gå en av de nærliggende bushtrailene opp til lookout-pointet for de imponerende utsiktene ned over bukta og det omkringliggende revet før du drar tilbake til båten og enda en natt i paradis. Liggemuligheter Du kan kaste anker i bukten, men hold godt øye med korallrevet.Noen ganger kan man kun se det når det er lavvann.  Highlights Snorkling er hovedattraksjonen i Butterfly Ba. Med et vidtrekkende rev som roper etter å bli utforsket, er det helt perfekt for et dypere dykk. Ta en kurv med mat inn på land og nyt sommerfugl koloniene som samles i skyggen. Fasiliteter Det er ingen tilgjengelige fasiliteter for lystbåter.
Les mer

Hamilton Island, Whitsundays (Sunsail)

Sunsail base - Utforske Great Barrier Reef med utgang på Hamilton Island er den største bebodde øya i 74 øyene i Whitsundays skjærgården og løgner om 16 km ut av Queensland på Australias østkyst.
Les mer

Whitsundays, Airlie Beach, Coral Sea Marina (Dream Yacht Charter)

Coral Sea Marina - Dream Yacht Charters base i Airlie Beach
Les mer

Seilvejr ved Whitsundays, Australia

Vår/sommer er fra september til mars - med januar til mars som våtsesongen (med risiko for cykloner og vollsom regn)

April til august er høst og vinter: mer tørt og med temperaturer runt 22-25C.

Klimaet ved Whitsundays er subtropisk, og du er garantert varmt, tropisk vejr hele året. Beskyttet af Great Barrier Reef, er havet omkring Whitsundays generelt roligt. Fra april til september er havet roligt til moderat, og vinden er øst-sør-østlig til sørlig, og stærkere enn om sommeren – hvilket gør nogle sørvente ankerplasser upassende gennem vintermånederne.