Cookies

Lei Kanalbåt

Lei Kanalbåt

Kanalbåtsferie er nemt, selv for den uerfarne seiler. At navigere på en kanalbåt er som en leg og etter den grundige introduktion ved ankomst, er du klar til å være skipper på din egen kanalbåt!

Seatravel er eksperter i kanalbåtferie i hele Europa - våre mest populære destinasjoner er de vakre sørfranske elver og koselige England. Det er mye å velge mellom - og vi vil hjelpe deg fra start til slutt.

Opplev din destinasjon på en hel ny måte fra din kanalbåt - mens du på elver og kanaler glider gjennem vakker natur og byer. Kanalbåtferie er den perfekte ferieform for deg, der gjerne vil oppleve noget anderledes og spennende på en aktiv måte. Kanalbåtsferie giver deg og din familie opplevelser og muligheter, som man umuligt kunne få på andre måter.

Du kan vælge mellom å seile kanalseilads eller elvseilads - kanalerne er kunstigt lavet i 1800-tallet, mens elverne alltid har vært der og snor seg gjennom lannskapet. Kanalerne & elverne har begge sine fordele. Elvseilas gir naturligt innblikk på den vakre natur, men elvselads er også mere utsatt for strøm og oversvømmelser end kanalseilas.

Seatravel har et bredt uttvalg av kanalbåter fra: Le Boat, Nicols, Locaboat og Black Prince Narrowboats.
Båterne er klar til udleining i: Frankrike, Tyskland, Italien, Holland, Belgien, England, Irland, Skottland - og nå også Canada!

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat er den båtoperatøren som har det største utvalget av kanalbåter og utgangsbaser i verden. Med mer enn 40 baser fordelt i 8 europeiske land og med mer enn 40 års erfaring, kan Le Boat sammen med Seatravel tilby den vidunderlige ferien til fulle. Kanalbåtene kan leies i Frankrike, Italia, Tyskland, England, Irland, Skottland, Belgia og Nederland.
Les mer
Nicols

Nicols

Nicols' flåte består av nesten 500 kanalbåter og er fordelt på 21 baser: 18 i Frankrike, to i Tyskland og en i Portugal. De har 5 forskjellige serier av båtmodeller til en kanalbåtferie.
Les mer
Locaboat

Locaboat

Med Locaboat sin spesielle og nostalgiske flåte kan du dra på en kanalbåtferie i Frankrike, Tyskland, Nederland, Italia, Irland og Polen. De har 400 Penichetter fordelt på 30 baser i landene og har eksistert i over 35 år.
Les mer
Black Prince

Black Prince

Black Prince Narrowboat Holiday er oppkalt etter den første prinsen av Wales, Edward, og er kjent for sine lange, smale kanalbåter. Med de helt unike og vakkert dekorerte narrowboats kan du oppleve Wales’, Englands og Skottlands flotte natur gjennom elver og kanaler.
Les mer
ABC Boathire

Loading...