Send reiseforespørsel
X
Skal ditt neste reiseeventyr være en ferie på en av Europas elver? Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Lei Kanalbåt

Les mer om fordelene med Seatravel

Kanalbåtferie er enkelt, selv for uerfarne seilere. Å navigere en kanalbåt er som en lek, og etter en grundig introduksjon ved ankomsten er du klar til å være skipper på din egen kanalbåt!

Seatravel er eksperter på kanalbåtferie i hele Europa. Våre mest populære destinasjoner er de vakre sørfranske elver og koselige England. Det er mye å velge mellom og vi il hjelpe deg fra start til slutt.

Opplev steder på en helt ny måte fra din kanalbåt, mens du glir gjennom vakker natur og vakre byer på elver og kanaler. Kanalbåtferie er den perfekte ferie for deg som gjerne vil oppleve noe annerledes og spennende, på en aktiv måte. Kanalbåtferie gir deg og din familie opplevelser og muligheter, som man umulig kan få på en annen måte.

Du kan velge mellom å seile på kanaler eller elver. Kanalene er kunstig laget på 1800-tallet, mens elvene er naturlig skapt og de snor seg gjennom landskapet. Både kanalene og elvene har hver sine fordeler. Elveseilas gir et naturlig innblikk i den vakre naturen, mens det samtidig er mer utsatt for strøm og oversvømmelser.

Seatravel har et bredt utvalg av kanalbåter fra: Le Boat, Nicols, Locaboat og Black Prince Narrowboats.
Båtene er mulig for utleie i: Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Belgia, England, Irland, Skottland - og nå også Canada!

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664