Cookies

Lei Kanalbåt

Lei Kanalbåt

Kanalbåtferie er enkelt, selv for uerfarne seilere. Å navigere en kanalbåt er som en lek, og etter en grundig introduksjon ved ankomsten er du klar til å være skipper på din egen kanalbåt!

Seatravel er eksperter på kanalbåtferie i hele Europa. Våre mest populære destinasjoner er de vakre sørfranske elver og koselige England. Det er mye å velge mellom og vi il hjelpe deg fra start til slutt.

Opplev steder på en helt ny måte fra din kanalbåt, mens du glir gjennom vakker natur og vakre byer på elver og kanaler. Kanalbåtferie er den perfekte ferie for deg som gjerne vil oppleve noe annerledes og spennende, på en aktiv måte. Kanalbåtferie gir deg og din familie opplevelser og muligheter, som man umulig kan få på en annen måte.

Du kan velge mellom å seile på kanaler eller elver. Kanalene er kunstig laget på 1800-tallet, mens elvene er naturlig skapt og de snor seg gjennom landskapet. Både kanalene og elvene har hver sine fordeler. Elveseilas gir et naturlig innblikk i den vakre naturen, mens det samtidig er mer utsatt for strøm og oversvømmelser.

Seatravel har et bredt utvalg av kanalbåter fra: Le Boat, Nicols, Locaboat og Black Prince Narrowboats.
Båtene er mulig for utleie i: Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Belgia, England, Irland, Skottland - og nå også Canada!

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat er den båtoperatøren som har det største utvalget av kanalbåter og utgangsbaser i verden. Med mer enn 40 baser fordelt i 8 europeiske land og med mer enn 40 års erfaring, kan Le Boat sammen med Seatravel tilby den vidunderlige ferien til fulle. Kanalbåtene kan leies i Frankrike, Italia, Tyskland, England, Irland, Skottland, Belgia og Nederland.
Les mer
Nicols

Nicols

Nicols' flåte består av nesten 500 kanalbåter og er fordelt på 21 baser: 18 i Frankrike, to i Tyskland og en i Portugal. De har 5 forskjellige serier av båtmodeller til en kanalbåtferie.
Les mer
Locaboat

Locaboat

Med Locaboat sin spesielle og nostalgiske flåte kan du dra på en kanalbåtferie i Frankrike, Tyskland, Nederland, Italia, Irland og Polen. De har 400 Penichetter fordelt på 30 baser i landene og har eksistert i over 35 år.
Les mer
Black Prince

Black Prince

Black Prince Narrowboat Holiday er oppkalt etter den første prinsen av Wales, Edward, og er kjent for sine lange, smale kanalbåter. Med de helt unike og vakkert dekorerte narrowboats kan du oppleve Wales’, Englands og Skottlands flotte natur gjennom elver og kanaler.
Les mer
ABC Boathire
Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia tilbyr seilas fra deres baser i Casale og Precenicco i Venezialagunen.
Les mer

Loading...