Seatravel

 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Seatravel A/S

Seatravel er et danskbasert reisebyrå som har specialisert seg i utleie av kanalbåter i Europa og seilbåter i hele verden - for den kvalitetsbevisste skandinaviske markedet .

Vår norske avdeling ledes av Tom Richard Rasmussen - Tlf: 21 93 06 64 eller

Vi er officiel agent for noen av verdens største båtutleiningsfirmaer - noe som gir oss tilgang til mer enn 2000 kanalbåter i Europa og 3000 seilbåter verden over. Vi kan hjelpe deg med alt og gir deg råd om hvordan du billigst kommer på den beste seilferie. Vi leier bare ut de beste båter, tilpasset dine ønsker og behov, slik at du og dine medreisende alltid har en minnerik ferie. Videre kan vi også bistå med minicruise og ferje på Østersjøen, som vi er dansk agent for Tallink Silja Line.

Vi er et selskap som legger stor vekt på personlig kontakt, å gi de beste råd i valg av alt i våre ferieformer og å ha glade og fornøyde gjester. Våre egne reiseopplevelser i naturskjønne områder og møter med interessante kulturer og mennesker vil definitivt være en fordel - og gir oss mulighet for alltid å yte den beste service til deg.

Vi er dekket av den danske reisegarantifond - nr 753.
Den danske reisegarantifond dekker også norske reisende i tilfælde av konkurs etc - hvor forskuddsbetalingen er 100% garantert av den danske stat. I tilfælde av konkurs under reisen betaler reisegarantifonden for hemtransport.

Visste du at vi gir prisgaranti på alle våre båter - Så finner du lavere priser på nettet eller andre steder, kan vi garantere å matche prisen. Og dette er uavhengig av hvilken båtoperatør du velger

Personal

Niels Kjeldsen

Niels Kjeldsen

Seilbåter
Tlf.:+45 3916 3348

Jonas Toft Jacobsen

Jonas Toft Jacobsen

Seilbåter, Marketing
Tlf.: +45 3916 3343

Maria Nørgaard

Maria Nørgaard

Salg & marketing
Tlf.: +45 4697 5570

 

Josef Gottlander

Salg & marketing
Tlf.: +45 4697 5570

Kontakt

Seatravel A/S
Europaplads 16, 1.sal
8000 Aarhus C
Danmark

Åpningstider
Mandag-fredag:09:00-16:00
Lørdag-søndag:Lukket

Telefon
0047 21 93 06 64

Seatravels danske hjemmeside:
Lej Sejlbåd, Sejlerferie i Kroatien
/ Lej Sejlbåd, Sejlerferie i Grækenland/ Lej Seilbåt, Seilferie i Karibien/
Seatravels svenske hjemmeside:
Hyr Segelbåt, Segelsemester i Kroatien
Hyr Segelbåt, Segelsemester i Grekland/ Hyr Segelbåt, Segelsemester i Karibien
Seatravels engelsk hjemmeside:
Yacht Charter, rent sailboat in Croatia / Yacht Charter, rent sailboat in Greece / Yacht Charter, rent sailboat in the Caribbean