Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Tyrkia

Les mer om fordelene med Seatravel

Seilferie og båtutleie i Tyrkia

Tyrkia utgjør en geografisk og kulturell bro mellom Europa og Asia. Her hvor øst møter vest, overraskes man virkelig over den lokale vennligheten blant befolkningen og den hjertelige velkomsten. Uansett hvor du leier seilbåt i Tyrkia - finner du alltid spennende steder å utforske og en seilferie i Tyrkia åpner opp for et vell av spennende opplevelser for alle aldre.

Tyrkias kyster er ofte dekket av tykke skoger – og majestetiske fjell reiser seg steilt mot himmelen. Øyer, bukter og lange halvøyer skaper et unikt og uberørt seilområde (området besøkes enda ikke av de hordene av turister man møter andre steder i Middelhavet) – noe som gjør Tyrkia til et svært spesielt seilområde.

Den tyrkiske kysten er ideell til seilas og den strekker seg fra Gallipoli-halvøyen i nord ned til Antalya. Den fjellrike kysten er dypt innskåret med et stort antall bukter, halvøyer og fjorder - og er faktisk 1000 sjømil lang. Tyrkia byr dessuten på rik mulighet for flåteseilas.
Tiltrekningskraften ligger i skjønnheten, bortgjemtheten, strendene, de stille byene og de mange imponerende middelalderbyene. Små, intime restauranter finnes ved mange ankerplasser og her kan man nyte en kald drink og et lekkert måltid lokal mat. Den lune og gjestfrie befolkningen er med på å gjøre lystbåtseilas til Tyrkia til en veldig sjarmerende opplevelse.

Seilsesongen starter i midten av april og slutter i midten av november. Det er alltid en mulighet å leie båten med skipper, kok eller hostess - kontakt oss for priserVi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664