Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Napoli - Italia

Med en befolkning på rundt en million, er Napoli en blomstrende by og den viktigste havnen i Sør-Italia. Det er en må-se reisemål, enten før eller etter en seilferie i Napoli-bukta.
Les mer

Ponza Island - Italia

Ponza er interessant både på grunn av sin isolasjon, rolige gater, flotte strender, og nettverk av kysthuler som kan utforskes i dinghy'en. Du kan også nyte en grillmiddag på stranden mens du beundrer båten, der duver grasiøst i bukta.
Les mer

Ventotene - Italia

Ventotene Island (en del av Pontine Islands) - Vest for mini-øya Santo Stefano - er en ganske fantastisk dagforankring og det perfekte stedet å ta jolla til land, hvor det er anledning til å gå på oppdagelsesferd, svømming eller nyte en velsmakende lunsj.
Les mer

Palmarola Island - Italia

Palmarola er den vestligste øya i Pontine gruppen - og seiling i farvannet belønner øyet med utsikt til dens vakre høyder og idylliske bukter. Mye av øya er helt urørt, og det virker som om tiden har stått stille og utvikling helt har glemt Palmarola. Strendene er vakre og uberørte, og bading og soling blir ikke bedre.
Les mer

Procida Island - Italia

Procida er en bemerkelsesverdig destinasjon - med uberørte hvite sandstrender, formidable restauranter, spennende butikker og sjarmerende gamle kystlandsbyer
Les mer

Capri - Italia

Hvis du ankommer tidlig nok, kan du gå i land ved Capri By og slentre bortover de smale gatene ved Piazza Umberto, det offentlige torget. Ekstravagante matopplevelser er alltid i nærheten siden de ligger mange gode restauranter her. Capri kaldes Italias sørlige juvel. Steile skrenter, klipper og høye bakker dominerer horisonten når du nærmer deg øya. Utover Capri By, kan det også anbefales å besøke de spennende historiske stedenr, flott beliggende vandrestier og naturskjønne ankerplasser. Liggesteder Mooringbøyer er tilgjengelige i Capris havn, men det er en travl og dyr plass og det kan være vanskelig å finne en plass å legge til. Det finnes ikke voldsomt mange steder å kaste anker ved Capri siden vannet rundt øya er ganske dypt. Den beste ankerplassen er ved Marina Piccola, på øys sørside. Kaiplads til dinghy er tilgjengelig. Highlights Sightseeing på Capri kan inkludere mange attraksjoner. Karteuserklostret San Giacomo ble bygget for 700 år siden av Greve Giacomo Arcucci, en rådgiver for Dronningen av Napoli, og byr på fasinerende arkitektur og et museum som gir et innblikk i Capris historie. Fasiliteter Drivstoff og vann er tilgjengelig ved Marina Grande. Provisjon er tilgjengelig.
Les mer

Ischia - Italia

Den vakre og fascinerende øya Ischia, den største av de tre øyene som tilhører den samme gruppen av øyer, tilbyr besøkende seilere flere spesielle attraksjoner. Ischia har gjennom århundrer vært kjent som den grønne øya, for sin frodige vegetasjon og tykke bartreskoger, og som ”sundhetens øy” pga. dens foryngende varme kilder og termiske bad - det sies at de inneholder krefter som kan helbrede de syke. Ischia har gjennom tidene vært en viktig havn, og var først et handelssentrum for grekerne, som kastet anker i buktene for 3 000 år siden, og siden for romerne og flere andre folkeslag. Ischia er fortsatt viktig fordi den er den største øya i nærområdet (Procida og ubebodde Vivara er Ischias naboer), og er dessuten en av Italias mer eksklusive turistdestinasjoner. Du finner seks landsbyer og byer – og man kan fint si at seiling ved Ischia er gave til alle sansene. Liggemuligheter Mooringbøyer er tilgjengelig ved Lacco Ameno, hvor det også ligger en marina. Porto d´Ischia er hovedhavnen på øya, etterfulgt av Casamicciola og Forio. Den lille havnen Saint Angelo kan sterkt anbefales – men det kan være ganske så fullt her i helgene. En utrolig herlig strand ligger på nordsiden av øya, i Cala di San Montano Bukten. Du kan også kaste anker utenfor nord-og sør sidene av Castello d´Ischia, med fantastiske utsikter utover det imponerende slottet. Kaiplass til dinghy er tilgjengelig. Highlights Ischia er rent faktisk en utslukt vulkan - og som de andre øyene i nærheten, gir det taggede klippelandskapet steile skrænter, lave fjell og hvite sandstrender nærmest fantastisk utsikt på øya. Når du nærmer deg Ischia, vil du først legge merke til imponerende Monte Eporneo (787 m). På fjellet har det blitt bygget en fin promenade hvor du kan beundre utsikten og spise på flere gode restauranter før du begir deg ned igjen. Termisk terapi, gjørmebad, ansiktsbehandlinger og andre wellness-opplevelser, er store attraksjoner på Ischia. Negombo i Lacco Ameno, og Poseidon-Hagen i Forio, er blant de mest berømte termiske hagene på øya. Sightseeing-turer til de historiske bygningene er enda en fasinerende ting å finne på – og besøk ved Castello d’Ischia, et aragonisk slott bygget i 1438, vil gi deg et overblikk over Ischias spennende historie. Landbruksmuseet, Hav-Museet og Museo Archeologico di Pithecusae, er også alle verdt et besøk. Maronti-stranden må nevnes som ekstraordinært vakker – og et godt sted å nyte en lekker lunsj. Fasiliteter Kaiplass er tilgjengelig. Porto d’Ischia, Casamicciola og Lacco Ameno har drivstoff og vann. Forio og Saint’ Angelo har vann. Provisjon er tilgjengelig.
Les mer

Castellammare di Stabia (Vela Charter)

Vela Charter base in Castellammare di Stabia.    
Les mer

Porto di Cecina (toscanacharter)

Toscanacharter base -  basen ligger i Cecina på en meget vakker kystlinje, perfekt for en utgang til spennende seilareal .
Les mer

Salerno (Starsail)

Starsail base -  basen ligger i Salerno på en meget smuk kyststrækning, perfekt for udsejling til det spændende sejlområde.
Les mer

Castellammare (Sun Charter)

Sun Charter base - Castellammare
Les mer

Salerno (Sailing Sicily)

Sailing Sicilyl base -  basen finns i Salerno på en mye vakker kyststrekning, perfekt for utseiling til det spenndende seilområde.
Les mer

Toscana (NSS Charter)

NSS Charter base - Ligger i Marina Cala de Medici, Toscana.
Les mer

Procida (Moorings)

Moorings base - på den italienske vestkysten rett for Napoli er den spennende øya Procida. Her har Moorings base på nordsiden av øya.
Les mer

Procida (Sunsail)

Sunsail base - Øya Procida ligger rett ved siden av Napolibukten på Tyrrenhavet på vestkysten av Italia, hvor Sunsail har en base.
Les mer

Marina di Punta (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - basen ligger i den fine Marina di Punta i Toscana regionen.
Les mer

Procida (Sailitalia)

Sailitalia base - Sailitalia base på øya Procida har en perfekt beliggenhet for å seile ut til Pontine øyene, oppleve Amalfikysten og kystbyen Sorrento.
Les mer

Napoli (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - basen finner du i Marina Sud Cantieri, i Napoli-bukten.
Les mer

Seilvejr i Napolibukten

 

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

13

4

103

15

4

Februar

13

5

85

14

5

Mars

15

6

76

14

4

April

18

8

71

15

4

Mai

23

12

47

18

4

Juni

26

15

31

22

4

Juli

29

18

22

25

4

August

30

18

38

27

4

September

26

16

74

25

4

Oktober

22

12

118

22

4

November

17

8

147

19

2,5

Desember

14

5

112

16

4

 

Tidevann
I Middelhavet er tidevandsforskjellen mye liten: kun 20 - 40 cm (en til to fot).