Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Marigot Bay (St. Martin) - Karibien

Marigot er hovedstaden i den franske siden av St. Martin - og finns i Marigot Bay. Øya er delt mellom Nederland og Frankrike, og de to folkene har levd i fred i århundrer.
Les mer

Road Bay (Anguilla) - Karibien

Road Bay er en formidabel ankringsplass på Anguillas sørenden.
Les mer

Crocus Bay og Prickly Pear Cays (Anguilla) - Karibien

Husk også å besøke Prickly Pear Cays som er en del av Anguillas marinepark. I rolig vær er disse øyene et fint lunsjstopp, hvor svømmingen/snorklingen er god. Kast anker utenfor den sørlige siden av East Prickly Pear, ved øyas vestende. Havfugler bygger reder i sprekker i klippene, en uberørt hvitsandet strand omringer øya og havets farger er beundringsverdig vakre. Gå ombord på dinghy'en din og ta en tur til øyas nordside, nyt en rusletur, og lytt til de ”fløytende klippene”, som høres ut som de sukker med havets rytmiske bevegelser. Liggemuligheter Mooringbøyer er tilgjengelige i Little Bay i løpet av dagen, men ikke for overnattinger. Ankerplassen i Crocus Bay er sør for Pelican Point. Holdebunnen er god. Kaiplass til dinghy er ikke tilgjengelig – ta den med på stranden heller.     Highlights Snorklingen er suveren ved Pelican Point i Crocus Bay, og stranden er formidabel til svømming og solbading. Litt mot nord ligger Little Bay, som har mooringbøyer som kan brukes i dagtimene. De fargerike klippene på over 20 meter er virkelig bergtagende, og de mange havfuglene (inklusiv pelikaner) er gøy å studere. Hovedbebygggelsen på Anguilla, The Valley, ligger i gåavstand fra stranden i Crocus Bay. Savannah Kunstgalleriet som du passerer på veien har et utvalg av vakre malerier som kan beundres eller kjøpes. Ved siden av galleriet er Koal Keel, en god restaurant, og et godt valg hvis man vil spise på land. Fasiliteter Her er det ingen fasiliteter for lystbåter.
Les mer

Orient Bay (St. Martin) - Karibien

Orient Bay er populær som et første stopp på den første dagen av en seilferie i St. Martin - men det er definitivt verdt å ta en lengre stopp her. Her er gode ankringsplasser, attraksjoner på stranden og massevis av muligheter for morsomme vannsporter.
Les mer

Gustavia (St. Barts) - Karibien

Gustavia er den primære inngangsporten på vakre St. Barts. Gustavia er pittoresk og en av de mer trendy stedene i denne delen av Karibien.
Les mer

Anse de Colombier bugten (St. Barts) - Karibien

Steile bakker innrammer buktens blå vann, og. landsbyen Anse de Flamandes ligger i nærheten og er helt sikkert den korte gåturen verdt - spesielt fordi du vil kunne nyte den bergtagende utsikten over de omkringliggende øyene. Snorkling, svømming, solbading og avslapping tiltrekker seilere til den vakre bukta. På den sydlige bakken ligger et hus som ble bygget av familien Rockefeller, som engang eide Anse de Colombier. Anse de Colombier er i dag en del av St. Barts Marine Reservat. Bukten kan ikke besøkes med bil – hvilket øker dens eksklusivitet for seilere – og ved seilas ved Anse de Colombier vil du med garanti oppleve Karibias legendariske sjarme og skjønnhet. Liggemuligheter Gratis mooringbøyer er tilgjengelige. Det er masse plass til at kaste anker. Holdebunnen er sand og god. Kaiplass til dinghy er ikke tilgjengelig – ta den med opp på stranden. Highlights Snorkling er populært i bukta, og det er bra nesten overalt. Ved rolig vær er klippene som omringer Ile de la Pointe i buktens sørlige del et fint sted å snorkle og dykke. Litt sørover fra Ile de la Pointe finner du en en liten øy, hvor rokker og havskildpadder ofte kan ses. Ved strandens nordende kan du finne trapper som leder mod toppen av bakkene, og en naturskjønn sti som slanger seg gjennom områder med velduftende liljer og kaktusser. Det finnes noen få butikker i landsbyen. Fasiliteter Ingen fasiliteter for lystbåter er tilgjengelige.
Les mer

Great Bay og Phillipsburg (St. Martin) - Karibien

Phillipsburg er St. Martins (Sint Maarten) nederlandske hovedstaden. Den ligger på Great Bay Coast og tilbyr alle gledene en seiler drømmer om.
Les mer

Havnen Basseterre (St. Kitts) - Karibien

Basseterre er en fantastisk havneby på den fantastiske øya St. Kitts. St. Kitts er en selvstendig nasjon, med britisk og fransk herkomst, som også inkluderer den vakre øya Nevis.
Les mer

White House Bay (St. Kitts) - Karibien

En kort hop fra Basseterre, på den sørøstlige spissen av St. Kitts, vil du finne to pittoreske bukter som garantert er verdt et besøk - spesielt hvis du er ute etter en tilbaketrukket og rolig ankringsplass.
Les mer

Charlestown (Nevis) - Karibien

Øyas inngangshavn og eneste bebyggelse er Charlestown, en stille og behagelig by med historiske bygninger, spennende butikker og rikelig med gode restauranter. Nevis har en rik historie. De første forsøkene på å etablere et samfunn fant sted i 1628 - Frankrike og Storbritannia søkte begge etter å få fotfeste i den nye verdenen og kjempet ofte om herredømmet over øya, akkurat samme som var tilfellet med de andre øyene i området. I Charlestown findns det to museer som gir et spennende innblikk i fortidens dramatiske begivenheter. Fantastiske strender - snorkling og dykking er også populære aktiviteter. Nevis er uberørt og pittoresk – og et perfekt utfluktsmål, ikke langt fra St. Kitts. Liggemuligheter Mooringbøyer er ikke tilgjengelige. Det er rikelig med plass til å kaste anker utenfor for Charlestown. Ankerplassen utenfor Pinney´s Beach er flott (kikk etter Four Seasons Hotel). Her er det god sandet holdebunn. Highlights Attraksjonene inkluderer muligheten for å utforske ruinene av det historiske Fort Charles og et besøk ved Nelson Museum, som ærer den britiske sjøhelten Admiral Horatio Nelson. The Museum of Nevis History er enda en fasinerende destinasjon. Ridning, guidede vandreturer, turer med taxi eller leiebil, en slentretur gjennom det flotte Golden Rock Estate, og avslapping ved Four Seasons Hotel på Pinney´s Beach er blant de mange fornøyelsene ved et besøk på Nevis. Det er naturligvis også både avslappende og finere restauranter som kan tilfredsstille ethvert kulinariske ønske. Fasiliteter Drivstoff, vann, is (som regel), provisjon, internett samt mountainbike og biludleie er tilgjengelig.
Les mer

Oyster Pond, St Martin (Sunsail)

Sunsail base - Basen ligger på østsiden av St. Martin i den franske halvdel av kaptein Oliver Marina på Oyster Pond.
Les mer

English Harbour, Antigua (Sunsail)

Sunsail base - på sørkysten av Antigua i den historiske "Nelsons Dockyard" på engelsk Harbour er Sunsail basen.
Les mer

Oyster Pond, St Martin (Moorings)

Moorings base - På den franske halvdel av St. Martin i byen Oyster Pond finner du Moorings base i Captain Oliver's Marina.
Les mer

Marigot, St Martin (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Basen ligger på vestsiden av St. Martin i Marina Port la Royale.
Les mer

Pointe-a-Pitre, Guadeloupe (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Fra Pointe-à-Pitre i Guadeloupe har dere tilgang til unike, uberørte øyer med den mest fantastiske regnskogen.
Les mer

Antigua, Jolly Harbour Marina (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - placeret i Jolly Harbour
Les mer

Belize (Sunsail)

Sunsail base - Belize
Les mer

St. Martin, Fort Luis (Sunsail)

Sunsail base - Ligger i Marina Fort Luis
Les mer

St. Martin, Fort Luis (Moorings)

Moorings base - Ligger i Marina Fort Luis
Les mer

St. Martin, Marina de L’Anse Marcel (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Basen ligger på nordsiden av St. Martin i Marina de L’Anse Marcel
Les mer

Seilværr ved St. Martin & Antigua

Leeward-Øyerne, der omfatter øyen St. Maarten/St. Martin, bliver konstant avkølet af passatvinderne, så det er behageligt at besøke øyene på alle tider av året. Den gjennomsnitlige temperatur er 26 °C og der falder i gjennomsnit 1143 mm nedbør årligt.

Orkan sesongen varer teknisk set fra juni til november, med peak omkring august og september

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

28

24

76

25

NØ 7,5-10

Februar

28

24

51

25

Ø 7,5-10

Mars

28

24

51

26

Ø 7,5-10

April

29

25

76

27

Ø 7,5-10

Mai

30

26

101

28

SØ 7,5-10

Juni

31

27

76

28

SØ 7,5-10

Juli

31

27

76

29

SØ 7,5-10

August

31

27

127

29

SØ 7,5-10

September

31

27

127

29

SØ 7,5-10

Oktober

31

27

101

28

SØ 7,5-10

November

29

26

127

28

NØ 7,5-10

Desember

28

24

101

27

NØ 7,5-10

 

Tidevann
I BVI er tidevandsforskellen mye liten