Inspirasjon til båtferie i Amsterdam-området

Her er det fra deres kanalbåt tilgang til frodig natur, et rikt fugleliv, endeløse tulipanenger, gode bademuligheter og mange andre severdigheter og aktiviteter. Det er et sted å utforske i eget tempo på en reise i den nederlandske livsstilen og kulturen. Her kan du oppleve et tradisjonelt ostemarked, typiske byer i den spesielle nederlandske byggestilen og den kosmopolitiske byen Amsterdam. Byene Edam og Alkmaar har en lang historie med ost, som man kan oppleve i ostelagrene eller på ostemarkedene. Vinkeseense-plassen er et viktig rekreativt område med mange vannsportsaktiviteter, som svømning, dykking og seilsport.

Opplev moderne kunst på kunstmuseet Jan van der Togt eller Cobra-museet for moderne kunst i Amstelveen. Besøk fantastiske Amsterdam - kanalenes hovedstad og byen for sykler og blomster. Amsterdam er en historisk skatt som er et must å besøke. Opplev de største og mest tradisjonelle byene i Nederland, den kosmopolitiske, historiske og sjarmerende byene Utrecht, Haag eller Rotterdam, eller typiske hollandske landsbyer som Delft. Gå ikke glipp av blomstrende enger og hager i nærheten av Lisse og Leiden underveis.

Amsterdam - Nederland

Amsterdam - Man nærmer seg Sixhaven, som er "veien" inn til Amsterdam. Her kan man legge til med andre store og små fartøy, ferjer og forskjellige skip. Man ligger i nærheten av byens sentrum og med alle de ønskede fasilitetene i nærheten. Man betaler for et parkeringsskilt til båten som skal være synlig hele tiden akkurat som ved parkering av bilen sin. Fra Sixhaven kan man ta en av de 2 gratis-ferjene som seiler inn til sentrum 24 timer i døgnet. Amsterdam er en fantastisk by, litt "crazy", utrolig vakker og interessant (det er mange forskjellige ting å oppleve), man føler seg alltid velkommen, og så er byen utrolig flott restaureret - hvilket gjør Amsterdam til en helt enestående og unik by. Man kan tilbringe dager med bare å gå rundt og kikke på folk, besøke de mange fantastiske museene, shoppe, og oppleve historiens og kunstens vingesus - og den offentlige transporten fungerer. Gå langs kanalene, dagdrøm og slapp av over en drink eller en kopp kaffe på en av de mange kaféene, dra på loppemarked eller i antikkforretningene og sørg for å besøke byens kunstmuseer. Her er en liste over de museene og stedene man som minimum bør besøke: Rijksmuseum - trenger ingen introduksjon - det er her de berømte malerne fra 1700-tallet utstilles, og her finnes også verk av ekspresjonistene, vakre dukkehus, porselen fra Delft og enestående sølv- og gulltøy. Van Gogh Museet med 200 malerier og 500 tegninger. Rembrandts hus. Stedelijk museet med moderne kunst. Annekset til Hermitage Museet i St. Petersborg. Amstelkring Museet - et hus fra det 17. århundre beliggende ved kanalen. Anne Franks hus. Vi anbefaler også: det maritime museumet, det kongelige palass, Madame Tussaud, Nemo, loppemarkedet ved Waterlooplein, blomstermarkedet, antikkforretningerne ved Looier og forretningene i Spiegelwartier-kvarteret nær Rijks og ”the red light district” om kvelden… Det er så mye å oppleve - ta gjerne en tur innom turistkontoret for flere informasjoner. Nyt et indonesisk måltid eller en argentinsk biff, evt. en kopp kaffe på en af de "brune" kaféer (Hoppe eller Papeneiland) - der er masse av muligheter for spennende matopplevelser. Man kan godt seile inn gjennom Amsterdam sentrum fra Sixhaven - der er det faktisk 2 muligheter: Oude Schans eller Eilandsgracht. Tar man den sistnevnte kommer man forbi Nemo, Science Museum og en lett gjenkjennelig silhuett av ”det grønne skipet” og ved siden av ”Amsterdam” - en kopi av en tremastet skonnert fra det hollandske østasiatiske selskapet. Man kan besøke skipet og det gir et godt inntryk av livet om bord på 1700-tallet. Heretter seiler man under en ganske lav bro - så pass på hodet, parasollen osv. Man fortsetter langsomt nedover Eilandsgracht under broer, og man kommer ud på Amstel hvor man kan se den gamle byen fra en annen vinkel. Til venstre er Operahuset og Annexet til Hermitage Museet fra St. Petersborg, og deretter forlater man langsomt Amsterdam og kommer forbi mere moderne bygninger.
Les mer

Vinkeveen (Le Boat)

Le Boat Base - Enkel tilgang til det grønne landskapet i Nederlands grønne hjerte og Amsterdam, bare et steinkast fra basen. Det er ca. 40 km til tulipanparken Keukenhof fra Vinkeveen basen.
Les mer

Loosdrecht (Locaboat)

Locaboat base - gode muligheter med tilgang til restaurant og deres lokale porselen.
Les mer

Kerkdriel (Nicols)

Nicols base - Velkommen til Kerkdriel
Les mer

Alphen aan den Rijn (Locaboat)

Locaboat base - havnen i Alphen
Les mer
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64