Inspirasjon til båtferie i Amsterdam-området

Her er det fra deres kanalbåt tilgang til frodig natur, et rikt fugleliv, endeløse tulipanenger, gode bademuligheter og mange andre severdigheter og aktiviteter. Det er et sted å utforske i eget tempo på en reise i den nederlandske livsstilen og kulturen. Her kan du oppleve et tradisjonelt ostemarked, typiske byer i den spesielle nederlandske byggestilen og den kosmopolitiske byen Amsterdam. Byene Edam og Alkmaar har en lang historie med ost, som man kan oppleve i ostelagrene eller på ostemarkedene. Vinkeseense-plassen er et viktig rekreativt område med mange vannsportsaktiviteter, som svømning, dykking og seilsport.

Opplev moderne kunst på kunstmuseet Jan van der Togt eller Cobra-museet for moderne kunst i Amstelveen. Besøk fantastiske Amsterdam - kanalenes hovedstad og byen for sykler og blomster. Amsterdam er en historisk skatt som er et must å besøke. Opplev de største og mest tradisjonelle byene i Nederland, den kosmopolitiske, historiske og sjarmerende byene Utrecht, Haag eller Rotterdam, eller typiske hollandske landsbyer som Delft. Gå ikke glipp av blomstrende enger og hager i nærheten av Lisse og Leiden underveis.

Vinkeveen (Le Boat)

Le Boat Base - Enkel tilgang til det grønne landskapet i Nederlands grønne hjerte og Amsterdam, bare et steinkast fra basen. Det er ca. 40 km til tulipanparken Keukenhof fra Vinkeveen basen.
Les mer

Loosdrecht (Locaboat)

Locaboat base - gode muligheter med tilgang til restaurant og deres lokale porselen.
Les mer

Kerkdriel (Nicols)

Nicols base - Velkommen til Kerkdriel
Les mer

Alphen aan den Rijn (Locaboat)

Locaboat base - havnen i Alphen
Les mer
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64