Pontcysyllte Aqueduct - Mitt England & Wales

Pontcysyllte akvedukten, som danner en viktig del av Llangollen Canal, tre mil øst for Llangollen, og bærer båtfolk over elva Dee - i hele 126 fots høyde.
Les mer

Chester - Midt England & Wales

Denne fantastiske byen ble bygget av romerne for å bedre kontrollere de innfødte stammene i Nord-Wales og Nord-England. Men byen ble plutselig forlatt da romerne dro avgårde igjen i det 5. århundre. Deretter overtok angelsaksene byen og på starten av det 10. århundre ble den forsterket av Aethelflead, datter av Alfred den Store. Byggestilen fra begge perioder er fortsatt tydelig å spore i byen. Chesters design følger den tradisjonelle romerske mønster - og romerne gamle beskyttelsesvegger kan i dag være utgangspunkt for en hyggelig spasertur rundt det gamle sentrum. Chester er full av gamle, vedlikeholdte bygninger. Den mest berømte av disse er et kompleks kjent som The Rows. The Rows er en serie av bygninger fra det 1200-tallet, bestående av gallerier og butikker på henholdsvis Watergate, Eastgate og Bridge Street. The Toy Museum samt Grosvenor Museum er også gode attraksjoner til et dagsbesøk i Chester.
Les mer

Whitchurch - Mitt England & Wales

Whitchurch er en travel handelsby og den eldste bebodde samfunn i Shropshire. Byen ble opprinnelig grunnlagt av romerne, og et flott sted for å utforske Shropshire, Cheshire og North Wales. I Whitchurch Heritage Centre kan du oppleve JB Joyce - verdens eldste urmaker - etablert i 1690
Les mer

Llangollen - Mitt England & Wales

Llangollen er omgitt av bakker og elven Dee og er verdt å besøke. Her er et stort utvalg av kafeer, barer, restauranter, etc. Det er mange butikker og spennende steder å besøke. Ta en spasertur langs Victoria promenaden til parken ved elven å nyte en piknik med utsikt over elven.
Les mer

Bilder fra området - Wales

Bilder fra området - Wales
Les mer

Crickhowell

Den lille byen Crickhowell i det sydlige Wales er et fantastisk sted å legge til på båtferien din. Her kan du oppleve byens hovedgate High Street som er blant Storbritannias beste hovedgater. Byen er opplagt til en rusletur med vakre utsikter utover elva Usk og Monmouthsire & Brecon Canal. Et helt spesielt kjennetegn i byen er den vakre steinbroa fra det 17.århundre som krysser Usk. Når du studerer broens to sider, kommer du til å oppdage noe ganske usedvanlig. På den ene siden av broen er det 12 steinbuer hvor vannet passerer gjennom, men på den andre siden er det 13. Crickhowell ligger i den sydlige utkanten av Black Mountains og i den østlige delen av Brecon Beacons National Park. Det gir området en helt fantastisk natur hvor du kan vandre, kjøre på mountainbike, prøve krefter med fluefisking og mye mer.  
Les mer

Brecon Beacon National Park

Når du seiler på Monmouthshire & Brecon Canal beveger du deg gjennom den østlige delen av den velske nasjonalparken Brecon Beacon National Park. Her kan du ikke unngå å bli bergtatt av den vakre naturen med grønnkledde fjell og bakker, brusende fossefall og dype kalksteinshuler. Hvis du er naturelsker er en kanalbåtferie det helt perfekte for deg. Uansett hvor du legger båten din til langs kanalen kan du begi deg ut på opplevelser i naturen med vandreskoene på, eller du kan prøve noen av de mange aktivitetene som mountainbike eller fisking. Når mørket legger seg, kommer du til å oppleve en utrolig klar stjernehimmel her ute langt fra de store byene lysforurensing. Så len hodet tilbake og la deg forføre av blinkende stjerne.  
Les mer

Wrenbury Mill (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Besøk basen i Wrenbury for vakre landskap. Få steder kan konkurrere med naturens skjønnhet på Llangollen-kanalen. Opplev også Ellesmere og The Pontcysyllte akvedukt.
Les mer

Whitchurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - For ro og skjønnhet starter du ved Whitchurch, og følger vannveiens sving langs Llangollen og Shropshire Union Canals. Nyt de store viddene og åsene i Wales.
Les mer

Blackwater Meadow (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Blackwater Meadow Marin ligger nær Ellesmere Arm på Llangollen-kanalen, som tilbyr vakker natur og fantastisk ingeniørkunst.
Les mer

Goytre Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Monmouthshire- og Brecon-kanalen er kun tilgjengelig fra denne basen. Seiltur fra Goytre Wharf gir deg 55 kilometer med vakker og nesten slusefri natur fra Brecon til Cwmbrân. Seil også gjennom Brecon Beacon Nationalpark.
Les mer

Nantwich Canal Centre (ABC Boat Hire)

Nantwich Canal Centre - Nantwich, som ligger ved bredden av elven Weaver, er kjent for de middelalderske bindingsverksbygningene spredt rundt i byen. Spaser gjennom de stemningsfulle gatene og besøk vedoux-butikker, antikvitetshandlere og moderne håndverksbutikker.
Les mer
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64