Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Bilder fra området - Wales

Bilder fra området - Wales
Les mer

Pontcysyllte Aqueduct - Mitt England & Wales

Pontcysyllte akvedukten, som danner en viktig del av Llangollen Canal, tre mil øst for Llangollen, og bærer båtfolk over elva Dee - i hele 126 fots høyde.
Les mer

Chester - Mitt England & Wales

Denne fantastiske byen ble bygget av romerne for å bedre kontrollere de innfødte stammene i Nord-Wales og Nord-England. Chesters design følger den tradisjonelle romerske mønster - og romerne gamle beskyttelsesvegger kan i dag være utgangspunkt for en hyggelig spasertur rundt det gamle sentrum.
Les mer

Whitchurch - Mitt England & Wales

Whitchurch er en travel handelsby og den eldste bebodde samfunn i Shropshire. Byen ble opprinnelig grunnlagt av romerne, og et flott sted for å utforske Shropshire, Cheshire og North Wales. I Whitchurch Heritage Centre kan du oppleve JB Joyce - verdens eldste urmaker - etablert i 1690
Les mer

Llangollen - Mitt England & Wales

Llangollen er omgitt av bakker og elven Dee og er verdt å besøke. Her er et stort utvalg av kafeer, barer, restauranter, etc. Det er mange butikker og spennende steder å besøke. Ta en spasertur langs Victoria promenaden til parken ved elven å nyte en piknik med utsikt over elven.
Les mer

Whitchurch (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - For ro og skjønnhet starter du ved Whitchurch, og følger vannveiens sving langs Llangollen og Shropshire Union Canals. Nyt de store viddene og åsene i Wales.
Les mer

Wrenbury Mill (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Besøk basen i Wrenbury for vakre landskap. Få steder kan konkurrere med naturens skjønnhet på Llangollen-kanalen. Opplev også Ellesmere og The Pontcysyllte akvedukt.
Les mer

Blackwater Meadow (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Blackwater Meadow Marin ligger nær Ellesmere Arm på Llangollen-kanalen, som tilbyr vakker natur og fantastisk ingeniørkunst.
Les mer

Goytre Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Monmouthshire- og Brecon-kanalen er kun tilgjengelig fra denne basen. Seiltur fra Goytre Wharf gir deg 55 kilometer med vakker og nesten slusefri natur fra Brecon til Cwmbrân. Seil også gjennom Brecon Beacon Nationalpark.
Les mer