Black Prince

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Black Prince Narrowboat Holiday er oppkalt etter den første prinsen av Wales, Edward, og er kjent for sine lange, smale kanalbåter. Med de helt unike og vakkert dekorerte narrowboats kan du oppleve Wales’, Englands og Skottlands flotte natur gjennom elver og kanaler.

Hva er en Narrowboat?
En Narrowboat er, som navnet antyder, en smal båt - tradisjonelt brukt for å transportere gods på de smale kanalene i England og Wales i det 18., 19. og 20. århundre. De små tunellene og slusene målte ned mot 7 fot (2,13 m) i bredden på de smaleste stedene, noe som har satt en helt naturlig grense for båtenes bredde. Samme begrensning gjør seg også gjeldende for den moderne Narrowboat, som til gjengjeld oppveier for den lille bredden, med en imponerende lengde - spesielt sett i forhold til bredden - helt opptil 72 fot (ca. 22 m).

Den moderne Narrowboat har dessuten et større akterdekk enn en tradisjonell Narrowboat, så kan skipperen sitte alene - for det er herfra man styrer båten. Foran, i baugen, er det typisk en liten terrasse, slik at alle passasjerer har mulighet for å nyte solen. Inni er det et oppholdsrom med sitte- og spiseplasser til alle ombord, et fullt utstyrt kjøkken, et til flere el-toaletter og bad, samt soverom med komfortable senger. Det er alt hva man trenger ombord for å ha en behagelig og komfortabel ferie.

Black Prince har oppbygd en flåte med moderne, skreddersydde og prisbelønte narrowboats, som har alt du trenger om bord, som fullt utstyrt kjøkken, radio, CD- og DVD-spillere, TV osv. Har du aldri vært ombord på denne type kanalbåt, skal du ikke nøle med å leie en, for du får naturligvis en grundig opplæring i din narrowboat.

Båtene kan leies i forskjellige størrelser og med plass til alt fra 2 til 10 personer. Er dere et par, anbefales båtene Princess 2 eller Duchess 2, siden disse har dobbeltseng, et fint kjøkken og salong. Skulle dere derimot være en liten familie på 2 voksne og 2 barn, vil Princess 4, Duchess 4, Shakespeare 4 eller Lautrec 4 være en god elvepram med 2 soverom. Er det hele familien eller en større gruppe venner som skal avsted, så passer Countess 6, Duchess 6 og Duchess 8 godt.

Gratis WiFi med Black Prince på narrowboats
Som noe nytt tilbyr Black Prince 2GB gratis WiFi på alle sine narrowboats. Men vær oppmerksom på at det ikke kan garanteres 100 % dekning over alt.

Kontakt oss hvis du skulle ha spørsmål om en kanalbåtferie med en narrowboat.

We have boats all over the world: