Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Christmas Cove (St. Thomas)

Like utenfor St. Thomas’ østkyst ligger Christmas Cove, en beskyttet oase på Great St. James Island. Havskilpadder, sjøstjerner, rokker og andre storslåtte havdyr lever omkring i det nærliggende farvannet. Det, kombinert med det klare havet, gir de mest spektakulære snorkeopplevelsene. Sovemuligheter Ankring er kun tillatt på klar sandbunn hvor det ikke er sjøgress og koraller. Her er det nok av plasser man kan fortøye ved bøyer mot betaling, men kom tidlig. Høydepunkter Flyt på toppen av de klare blå bølgene eller dykk ned og svøm med havskilpadder, rokker og andre majestetiske sjødyr. Slapp av på den vakre kysten eller ta jolla til Pizza Pi, en unik seilbåt som serverer noen av Karibias beste pizza. Hvis du blir her til solnedgang, kan ingenting sammenlignes med å sole seg i horisontens oransje glød når nattehimmelen går ned. Fasiliteter Den flytende restauranten Pizza Pi.
Les mer

Caneel Bay (St. John)

Caneel Bay ligger i Virgin Islands National Park og er en halvmåneformet sandstrand som tilbyr enn avslappende atmosfære med eksklusive fasiliteter. Det er en av de første strendene du kommer til når du kjører opp North Shore Road ut av St. Johns hovedhavn Cruz Bay. Sovemuligheter Ankring er ikke tillatt her. Du kan bruke en NPS fortøyningsbøye (hvit bøye med blå striper) mot betaling. Det er 20 fortøyningsbøyer til rådighet, så kom tidlig. Gebyr betales på det flytende «Havnekontoret». Høydepunkter Ta jolla og utforsk Saloman Bay Beach, et utmerket snorklested. Etter en dag med avslapning kan du dra til Zozo’s, hvor du kan nyte et luksuriøst restaurant- og barmiljø. Vi anbefaler reservasjon, men det er ikke nødvendig. Fasiliteter Bar, restaurant, vaskeri (på Caneel Bay resort). Bar og vaskeri er ikke åpent for offentligheten, kun for gjester på ferieanlegget.
Les mer

Trunk Bay (St. John)

Tilhører noe av det mest turkisblå vannet i Karibien. Trunk Bay er kronjuvelen i Virgin Islands National Park. Området er et fotogent paradis, og tilbyr i tillegg på 200 meter med skiltede undervannsstier for de mest bemerkelsesverdige svømme- og snorkleopplevelsene. Denne hjerteformede bukten er utvilsomt en av de vakreste strendene i verden. Innenfor en beskyttende bukt finner du Maho Bay. Med langt sjøgress er Maho Bay et flott sted å se skilpadder mens du snorkler. Nord for Maho Bay og ikke like kjent (men like vakker) er Francis Bay. Hvis du leter etter en mer avslappet atmosfære, er Francis Bay det perfekte stedet, med turkist vann og St. Johns fantastiske fjellrike bakteppe. Cinnamon Bay Beach er rangert som en av de vakreste, uberørte strendene i Virgin Islands National Park. Nyt en 800 meter lang hvit sandstrand med fantastiske kokospalmer og mange holmer å utforske. Du kan til og med få øye på en skilpadde eller rokke, i tillegg til mange fargerike fisker. Sovemuligheter Ankring er ikke tillatt her. NPS fortøyningsbøyer er tilgjengelig mot betaling, men det er et begrenset antall, så kom tidlig. Høydepunkter Nyt undervannsstiene ved å svømme eller snorkle deg gjennom det fantastiske blå vannet eller sole deg i den karibiske solen på den hvite sandstranden. Her finnes muligheter for: Snorkling, svømming, kitesurfing, paddleboarding, windsurfing, fotturer og mer. Fasiliteter Restauranter, butikker, piknikområder, toaletter og dusjer, badevakter, leie av snorkelutstyr og taxiservice.
Les mer

Saltpond Bay (St. John)

I Saltpond Bay kan du snorkle med skilpadder ved det sunne revet i sentrum av bukten eller vandre Ram Head-stien for en vakker naturskjønn utsikt. Den 3,2 km lange rute byr ikke på mye skygge, så sørg for å ta med vann og solkrem. Sovemuligheter Ankring er ikke tillatt her. NPS-fortøyningsbøyer er tilgjengelig mot betaling, men det er et begrenset antall, så kom tidlig. Ankring er tillatt i Coral Harbor. Høydepunkter Svømming, snorkling, kajakkpadling, fotturer og soling. Fasiliteter Ingen fasiliteter.
Les mer

Great & Little Lameshur (St. John)

I Lameshur kan du utforske de bevarte og renoverte sukkermøllene i den vestlige enden av bukten, som også er starten og slutten på mange fantastiske turstier. Du kan vandre 5 km nedover fra øyas eldgamle helleristninger til stranden. Her passerer du noen av de eldste trærne på øya, vakre fossefall og restene av en gammel sukkermølle og sukkerplantasje. En tur som absolutt er verdt en opplevelse. Sovemuligheter Ankring er ikke tillatt her. NPS fortøyningsbøyer er tilgjengelig mot betaling. Det er ikke så mange, så kom tidlig. Ankring er tillatt i Coral Harbor. Høydepunkter Svømming, snorkling, kajakkpadling, fotturer og soling. Fasiliteter Ingen fasiliteter.
Les mer

Lovango Cay (St. John)

Fantastisk snorkling på den nordlige og sydlige siden av Lovango Cay. Dagskort gir deg adgang til resortets badebasseng. Sovemuligheter Fortøyning kan reserveres fra Lovango Bay Resort. Ankring mellom Lovango Cay og Congo Cay er kun tillatt i sandede områder. Høydepunkter Bar, restaurant, snorkling, badebasseng og en liten gavebutikk. Fasiliteter Restaurant, bar, badebasseng.
Les mer

Leinster Bay (St. John)

Snorkling i USVI er generelt ganske eksepsjonelt, men steinete, forblåste Leinster Bay er det beste snorklestedet i St. John. TripAdvisor viser til og med dette området sammen med Waterlemon Cay, St. John er det første stedet for attraksjoner du må se i USVI. Sovemuligheter Ankring er ikke tillatt her. NPS fortøyningsbøyer er tilgjengelig mot betaling. Det er ikke mange, så kom tidlig. Høydepunkter Hvis du elsker å svømme og snorkle, er Leinster Bay det ultimate området på grunn av det rike livet i havet og kantene på skjær. Havskilpadder, rokker og fargerike fisker sees ofte sammen med lyse og vakre koraller. På land kan du utforske over 30 forskjellige stier langs Leinster Bay Beach og se de historiske ruinene av den gamle Annaberg Sugar Plantation. Fasiliteter Det er ingen fasiliteter for yachter tilgjengelig i Leinster Bay.
Les mer

Coral Bay (St. John)

Coral Bay er en naturlig beskyttet bukt i den østlige enden av St. John, som består av mindre bukter som Princess Bay, Hansen Bay og Coral Harbor. Fra Coral Bay er det lett å seile til den vakre og familievennlige Saltpond Bay. Nyt tropisk sightseeing og enkel tilgang til flere stier rett fra stranden! Vannet her er ganske grunt, og snorklingen er noe av det beste øya har å by på. Her finner du et vell av undervannsliv inkludert blekksprut, rokker, barracudaer, papegøyefisk, karibisk hummer og keiserdronning. Sovemuligheter Ankring er ikke tillatt her. NPS fortøyningsbøyer er tilgjengelig mot betaling. Det er ikke mange, så kom tidlig. Ankring er tillatt i Coral Harbor. Høydepunkter Når det er tid for å spise, kan du velge mellom en rekke unike restauranter i Coral Bay som The Danforth, Skinny Legs, Miss Lucy's, Aqua Bistro eller den flytende tacobaren Lime Out. Du kan også handle dagligvarer her hvis du ønsker det. Fasiliteter Restauranter, barer, nærbutikker, vannsportutleie, kjøpesenter, postkontor, minibank og mulighet for taxi.
Les mer

Magens Bay (St. Thomas)

Beliggende på den nordlige kysten av St. Thomas, ligger Magens Bay. Stranden er ca. 1 km lang og er et veldig populært reisemål. Hvis du vil unngå folkemengdene, er det best å besøke stranden om morgenen og sent på ettermiddagen. Ønsker du en pause fra stranden kan du gå langs en av de vakre naturstiene. Her kan du oppleve de knudrete mangrovetrærne og se eksotiske fugler og blomster. Sovemuligheter Ankerfeste (venstre side utenfor svømmesonen) Høydepunkter Kajakk rundt bukten eller slapp av på den bortgjemte stranden. Foretrekker du en mer aktiv opplevelse, kan du gå på en guidet vandretur hvor du får høre om øyas historie mens du nyter det tropiske landskapet langs vannet. Er det spenning på turen kan du ta taxi til Estate St. Peter og suse avsted på Tree Line Extreme zip-line. Fasiliteter Offentlige toaletter og dusjer, snacksboder, barer, suvenirbutikker, fritidsutleie (paddleboards, kajakker, snorkleutstyr, etc.), strandutleie (håndklær, lenestoler, etc.), taxi.
Les mer

Brewers Bay (St. Thomas)

Brewers Bay er ikke kun det perfekte stedet for å oppdage livet i havet. Det er også et vakkert sted å se på fugler, for eksempel pelikaner. Siden det er en av de bredeste kystene i St. Thomas, er det også rikelig med plass til å drive med sport på stranden – for eksempel sandvolleyball eller strandfotball. Sovemuligheter Ankring er kun tillatt i sandområder. Høydepunkter Svømming og snorkling. Fasiliteter Toaletter, matvogner ved veikanten.
Les mer

Druif Bay (St. Thomas)

Nyt snorkling med skilpadder, slapp av på stranden eller ta deg noe å drikke og spise på Dinghys strandbar. Golfbiler kan også leies for å kjøre rundt på øya. Sørg for å utforske det historiske fortet og nyt den naturskjønne utsikten. Sovemuligheter Ankring er kun tillatt på en klar hvit sandbunn, hvor det ikke er sjøgress og koraller. Fortøyningsbøyer er tilgjengelig mot et gebyr. Spør ved innsjekking da alle fortøyningsbøyer er private. Høydepunkter Velg det perfekte stedet med hvit sand og len deg tilbake og nyt den karibiske solen. Ta en forfriskende svømmetur i det varme vannet eller nyt undervannsverdenen med de fargerike korallrevene. Fasiliteter Minibank, restauranter og barer, taxi, fritidsutleie (kajakker, stand-up paddleboards, strandstoler).
Les mer

St. Thomas, Compass Point Marina (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - ligger på St. Thomas
Les mer

St. Thomas, USVI, Yacht Haven Grande (Moorings)

Moorings base - ligger på St. Thomas
Les mer

Seilvær ved US Virgin Islands (St. Thomas)

I vintermånedene (november til januar) er vinden fra nordøst med 7-10 m/s. Julevinden kan gi 12-15 m/s i flere dager av gangen. I februar går vinden mot øst og i juni skifter den til sørøst med 5-7 m/s. I september og oktober er passatvindene svakest, og været kan være mindre stabilt med fare for orkaner. I november begynner høytrykkssystemet rundt Bermuda å stabilisere seg, og 7-10 m/s vinder blir normalen.

Orkansesongen er teknisk set fra juni til november - med peak august og september.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

28

24

76

25

NØ 7,5-12,5

Februar

28

24

50

25

Ø 7,5-12,5

Mars

28

24

50

26

Ø 7,5-12,5

April

29

25

76

27

Ø 7,5-12,5

Mai

30

26

101

28

SØ 7,5-10

Juni

31

27

76

28

SØ 7,5-10

Juli

31

27

76

29

SØ 7,5-10

August

31

27

127

29

SØ 7,5-10

September

31

27

127

29

SØ 2,5-7,5

Oktober

31

27

101

28

SØ 2,5-7,5

November

29

26

127

28

NØ 2,5-10

Desember

28

24

101

27

NØ 7,5-12,5

 

Tidevann
I USVI er tidevansforskjellen mye liten.