Send reiseforespørsel
X
Skal ditt neste reiseeventyr være en ferie på en av Europas elver? Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

England

Les mer om fordelene med Seatravel

Kanalbåtferie i England - Lei kanalbåt og opplev koselige England fra vannet

I vakre England er det mulig å ta på kanalferie og seile på Themsen i nærheten av London - eller i det mer tradisjonelle mitt-engelske og walisiske landskapet.

Themsen - se frem til en kongelig opplevelse - Den berømte elva Themsen bukter seg gjennom det vakre, grønne landskapet i det sørlige England - forbi historiske byer og landsbyer med koselige puber og vakre hager. En båtferie på Themsen er en ferie full av kontraster og varierte opplevelser på den storslåtte historiske elva. Historiens vingesus fyller sansene dine på en båtferie på Themsen. Når du ser det storslåtte Windsor Castle eller Hampton Court Palace, føles det som om du blir brakt tilbake i tiden. Elva passerer store byer med butikker, barer og museer og sightseeing bør stå på dagsordenen. Dette står i skarp kontrast til de små landsbyene der tempoet er tregt og livet leves mer avslappet.

Prøv også de tradisjonelle Narrow Boats i Mitt-England og Wales. På en båtferie med de lange, smale tradisjonelle båtene, tar hver krumning på vannet deg med på nye og avvekslende opplevelser. Fra kanalbåten din er det ro og tid til å oppleve Englands eviggrønne elvedaler med gressende saueflokker og koselige landsbyer med bindingsverkshus dekket av strå, til å seile forbi vakre landsteder og herlige hager, passere under gamle steinbroer, fortøye kanalbåten direkte ved berømte slott og herregårder - og ikke minst å oppleve The English Way of Life og Englands tradisjonsrike kulturhistorie fra første rad på dekket av kanalbåten.

Klikk videre i menyen for å lese mer om Themsen eller Mitt-England og Wales

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664