Feir din fødselsdag på en vakker tur ned av kanalen

Hvis du ønsker å feire din runde fødselsdag på en litt annen måte enn å ha en stor fest, så kunne en kanalbåtferie med den nærmeste familie være en minneverdig opplevelse. Med flere destinasjoner og elvebåter med plass til opptil 12 personer, er mulighetene mange.

Kanalbåtferie i Frankrike - gode viner, deilig mat og herlige omgivelser

Frankrike byr på en rekke opplevelser på en elvebåtferie - flott vær, deilig mat og vin, og utrolig vakre landskap. På Canal du Midi kan du se vakre vingårder og nyte fin seilas nedover kanalen, mens du holder fødselsdag middag på kvelden i solens gylne gløden. I den majestetiske Lot-elv vil dere oppleve den utrolig vakre landskap, som elva bukter seg stille gjennom brede daler med vingårder og bratte kløfter. I Bretagne vil du legge merke til den keltiske atmosfæren, som gir regionen en spesiell sjarm.

Les mer om kanalbåtferie i Frankrike.

Mecklenburg

Kanalbåtferie i Tyskland - ideell for båtliv på elver og innsjøer

I Tyskland i Mecklenburg og Brandenburg vil dere finne spennende naturreservater, store områder for vannsport og historiske slott langs innsjøer og elver. Nyt det vakre landskapet, ta en pause på et naturreservat og oppleve dyrelivet på nært hold.

Les mer om kanalbåtferie i Tyskland.

Polen

Polen - ta på eventyr i uutforskede seil områder

De tusen sjøer, som Polen også blir kalt, byr på mange flotte opplevelser. Naturen, dyreliv og ikke minst terrenget her er unik og magisk. I løpet av sommeren, finnes det mange musikk og jazzfestivaler i byene, som dere kan seile forbi og dedikere en dag. Nyt noen musikalske middager med familie og venner - da er det ikke nødvendig å ansette et band å spille.

Les mer om Polen.

Irland

Irland - Guinness og keltisk mystikk på kanalbåtferie

Irland er et land som består av myter og hemmeligheter, sang og dans, samt den unike naturen - som vi mener er noen av ingrediensene til oppskriften på en uforglemmelig kanalbåtferie. Irland har en flott natur, som venter på å bli utforsket ombord på en kanalbåt eller til fots. Nyt de keltiske monumenter og imponerende herregårder, ta et raskt besøk til den lokale puben og ta en Guinness, slutt dagen ombord i kanalbåten, hvor dere kan feire fødselsdag. Kanskje med en Guinness i hånden, mens du kan nyte Irlands pittoreske landskap og eventyrlig natur.

Les mer om kanalbåtferie i Irland her.

 

Foruten de nevnte destinasjonene er også gode opplevelser å få på en kanalbåtferie i:

 

Er du interessert i et tilbud? Send oss en forespørsel, og vi vil gjøre vårt beste for å planlegge en minnerik fødselsdag på elven.