Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Kotor Bay

Kotor Bay er et godt valg for de som vil unngå altfor overfylte marinaer og strender. Kystbyen Kotor var opprinnelig bygd som en del av en militærbase, og den gamle bykjernen er omgitt av ikke mindre enn 4 km massive murer som er bygget over flere århundrer. Kotor er – akkurat som de andre, gamle og bevaringsverdige byene i Montenegro – imponerende velholdt og hjemby for et utall av restauranter og barer. Går du opp til San Giovanni-slottet blir du møtt av en flott utsikt over Kotor; de rundt 13 500 trappetrinnene til toppen tar deg opp i en overveldende 1 200 meters høyde! Utsikten er ganske enkelt vakker og verdt alle trappetrinnene. Kotor-regionen er et UNESCO-beskyttet område, og arkitekturens mange fasetter er resultatet av å være under skiftende regimer (det byzantinske, venetianske, ottomanske, samt det napolitanske).
Les mer

Budva

Resortbyen Budva ligger bare en times kjøring fra Kotor. Byen har et summende natteliv med livlige nattklubber, men Budva er først og fremst kjent for sine flotte strender og den yndige, gamle bykjernen med små, brosteinsbelagte gater og smug. Gå barfot i den fine sanden på stranden eller ta en forfriskende joggetur om morgenen langs Budvas strandpromenade. Besøk en av de populære strendene nær den gamle middelalderbyen; den lengste og mest populære stranden er Jaz – en 2,5 km lang, sandstrand. Hvert år legger stranden rammen for Sea Dance-festivalen, som er dedikert til tonene fra den internasjonale musikkscenen.
Les mer

Herceg Novi

Herceg Novi er kjent for å ha det klareste vannet i hele Adriaterhavet, og er derfor en veldig populær destinasjon for seilere. Hvis du drar innom dette området, bør du ikke gå glipp av muligheten for en svømmetur i Den Blå Grotte. Vannet i grotten blir lyst opp av solen på en helt spesiell måte der vannet nesten blir turkisblått. Ta båten en tur rundt øya Mamula, der du også finner Mamula-festningen. Ved første blikk kan den tidligere konsentrasjonsleiren synes uvelkommende og kanskje en anelse fryktinngytende, men ikke ta feil: den gamle festningen og konsentrasjonsleiren er et imponerende bilde på en tapt tid. I dag er bebyggelsen skapt om til et luksusresort, men den godt bevarte bebyggelsen og den vakre naturen som omgir den er absolutt verdt et besøk! Herceg Novi’s er opprinnelig bygd som en gammel havneby, og det er også sterkt representert i byens arkitektur. Byen er også hjemsted for en lang rekke sjømat-restauranter som vil servere deg sine versjoner av dagens fisk. Bybildet er i høy grad preget av de karakteristiske mimosa-trærne, lavendel og en rekke trapper i Stari Grad (bykjernen); den Nobelprisvinnende forfatteren Ivo Andric har visstnok en gang beskrevet den lille havnebyen som grønn, solrik og full av trapper.
Les mer

Sveti Stefan

Knapt 10 km øst for Budva ligger den tidligere fiskebyen Sveti Stefan, som en del av den Budvanske Rivijera (Budvas riviera). Mange turister fremhever den lille byen som høydepunktet for turen til Montenegro! Middelalderbyen ble bygd i 1442 og gjør et sterkt inntrykk med sine venetianske murer og spesielle steinhus. Sveti Stefans to buede strender med rosa strandsand er to av de mest eksklusive og populære strendene i Montenegro. Den ene av dem tilhører Aman-resortet, mens den andre både er offentlig og gratis å bruke. Sveti Stefan har i årevis vært en populær feriedestinasjon blant kjendiser, og bl.a. Marilyn Monroe, Sophia Loren, Kirk Douglas og Claudia Schiffer har angivelig besøkt denne fantastiske, gamle byen.
Les mer

Kotor (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - 
Les mer