Velkommen til Ungarn

Oppdag «vinens konge», Tokaj mens du seiler gjennom den vakre ungarske landsbygda.

Velkommen til Ungarn; landet som for mange tilsvarer tunge gryteretter krydret med paprika, et språk som gir deg krøll på tungen og hovedstadens vakre parlamentsbygning.

Ungarn er på mange måter noe helt eget, men også et gjemt paradis. Og nå, som noe helt nytt, kan du oppleve Ungarn fra elvebredden - med en elvebåtferie bestilt gjennom Seatravel.

Vannveiene i Ungarn er stille og rolige, helt uten sluser og det omliggende landskapet er naturlig og uberørt - perfekt for fiskere, natur- og fugleelskere og entusiaster for alt man kan gjøre for å nyte livet utendørs.

I Ungarn tilbys seiling i følgende to områder: Kisköre ved Tisza-elven og Tokaj ved Bodrog-elven. Med hele to baser i området blir du møtt av et rikt utvalg av seil-muligheter.

 

Kanalbåte i Ungarn

Bodrog/Tisza

Når du seiler langs elvene gjennom landskapet i Ungarn, kan du nyte fred og ro og enestående naturopplevelser. Du kan også besøke den berømte vinregionen Tokaj. Kong Luvig den14. av Frankrike, også kalt solkongen, beskrev regionens vin som "kongenes vin og vinens konge".

Høydepunkter ved Bodrog/Tisza: 

  • Tokaj’s viner
  • Slottene i Sárospatak og Andrassy
  • Hortobágy National Park med den berømte Puszta-gresssletten
  • Zemplén Adventure Park
  • Det fantastiske fuglelivet

Praktisk informasjon om seiling i Ungarn

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon