Send reiseforespørsel
X
Skal ditt neste reiseeventyr være en ferie på en av Europas elver? Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Skottland

Les mer om fordelene med Seatravel

Kanalbåt i Skottland – Opplev det vakre høylandet fra vannet

I Skottland tilbyr vi 2 helt forskjellige seilområder - der landskapene, byene langs ruten og båttypene har sitt eget særpreg.

1. Caledonian Canal går på tvers gjennom det nordlige Skottlands mange vakre sjøer – f.eks. berømte Loch Ness, og forbinder Skottlands østkyst med Fort William på vestkysten.

Man seiler ut fra vår båtbase i Laggan i moderne kanalbåter - med det dramatiske og ville høylandet som kulisse. The Highlands er et unikt sted i verden, fylt med bakketopper, høytliggende borger, koselige byer langs vannet, hyggelige puber og melodiske sekkepiper.

2. Edinburgh og Glasgow forbindes av kanalene Forth & Clyde og Union Canal. Her starter kanalbåtferien fra vår base i Falkirk i de klassiske Narrowboats.

Ved Falkirk Wheel, et av de mest bemerkelsesverdige monumentene innenfor kanalfart, ligger basen vår ideelt til for en spennende seilas på kanalene mellom Edinburgh og Glasgow. Tar man turen opp i hjulet og fortsetter mot Edinburgh på den slusefrie Union Canal, seiler man over den fantastiske Almond Aguaduct, forbi landsbyer og til Edinburgh. Seiler man i retning Glasgow ad Forth & Clyde-kanalen, som har flere interessante sluser og dreiebroer, kommer man gjennom et vakkert, grønt landskap med hyggelige tradisjonelle landsbyer og videre til Glasgow.

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664