Seil på oppdagelse i de nederlandske landskaper

Seil på oppdagelsesferd i de største byene i Nederland, fra kosmopolitiske Utrecht til dynamisk Amsterdam. Ikke gå glipp av blomstrende enger og hager i nærheten av Lisse og Leiden, som dere vil passere på veien.

holland-kanalbåtferie


Vannveiene: VP, Geuzesloot, Ams Rijn-kanalen, Maarsseen, Vecht - Utrecht. Utrecht, Gouda, Alphen a / d Rijn, Leiden, Haag, Delft, Leiden, Amsterdam, Six Haven, Heerengracht, Duivendrecht, Weesp, Maarsen, Vinkeveen.
Avstand: 170 km
Seiltid: 35 timer Slusser: 14 Broer: 82
Sluss typer: Alle slusser er bemannet av en lås mester.

keukenhoff

Byer og landsbyer på veien

Vinkeveen: Ligger i det sørlige Amsterdam Vinkeveen er det perfekte utgangspunktet for å starte en kanalbåtferie i området. The Vinkeseense Plassen er en viktig rekreasjons innsjø for mange aktiviteter som svømming, dykking og båtliv.

Breukelen: Ligger langs elva Vecht, her har mange handelsfamilier fra Amsterdam bygget deres store villaer i nærheten av byen. I nærheten kan du nyte en kort spasertur rundt innsjøen Loodrechte Plassan. En morsom detalj er, at navnet Brooklyn i New York kommer fra navnet på byen Breukelen.

Maarsen: Ligger langs Vecht elva ble Maarsen et sentralt sted for torv-myr i middelalderen. Senere, byggede noen av de mer velstående familier fra Amsterdam noen boliger / boliger i nærheten, som det fortsatt er mulig å se. Byen er nå mer en forstad til Utrecht, men du kan fortsatt besøke den historiske landsbyen Maarssen-Dorp på østsiden av byen.

Utrecht: Utrecht er Nederlands fjerde største by og den gamle bydel har mange attraksjoner. Dessverre er det bare "halvparten" av den berømte middelalderkirke, St. Martin-katedralen, som er tilbake etter en forferdelig orkan i 1674 Kanaler, omgitt av grønne "terrasser" områder og gir byen en unik sjarm og er et ideelt sted for en spasertur.

Oudewater: Ta deg tid til å besøke den beskyttede historiske sentrum og den berømte "Heksenwaag", der personer som var anklaget for hekseri ble tilbudt en fair sjanse til å bevise sin uskyld.

Gouda: Gouda er vert for den tradisjonelle ostemarkedet hver torsdag morgen. Byen har også en rik historie og er hjem til en av de eldste rådhusene i landet. Ikke gå glipp av Saint John kirken, som er kjent for sine glassmalerier.

Delft: Delft er hjembyen til den berømte maleren Veermeer og er en typisk nederlandsk by med mange historiske monumenter og bygninger omgitt av kanaler og de typiske nederlandske broer. Hvis du kommer hit, så ta et raskt besøk til rådhuset og noen av portene som for eksempel påskeporten, kalt "Oostpoort".

Den Haag: Haag er sete for regjeringen i Nederland. De små gatene rundt Binnehof regnes det kulturelle sentrum av byen. Ta deg tid til å oppdage noen av byens torg og de imponerende monumentene i byen, slik som den berømte Peace Palace "Vredespaleis", der den internasjonale domstolen er basert på.

Leiden: Den sjarmerende byen Leiden består av små kanaler, og er omgitt av trær. Det historiske sentrum har imponerende bygninger og kirker, som du ikke bør gå glipp av. Bruk også litt tid til å gå i de mange parkene og besøke Hortus Botanicus, og de andre botaniske hager i byen.

Kagerplassen: Kagerplassen er en liten innsjø området, som er veldig populært for vannsport og fiske. Vannkanten og de omkringliggende vindmøller og natur er å skape en koselig atmosfære som omgir området.

Amsterdam: Nederlands hovedstad ønsker deg velkommen med alle sine skatter og monumenter og ikke minst byens historie. Byen er absolutt verdt et besøk.

amsterdam

Er du klar til å seile på oppdagelse i Nederland og de større byer, men mangler en båt? Send oss en forespørsel her og vi vil finne en for deg.