Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Cooper Island - Karibien

Cooper Island er den femte øya på den sydlige siden av Sir Francis Drake kanalen i British Virgin Islands. Mot vest, forbi Norman Island, ligger St. John (U.S. Virgin Islands). Før turen rundt Cooper Island, kan du benytte muligheten for å bruke en fortøyingsbøye i Manchioneel Bay (Vær forsiktig med at oppta plass i unødvendig lang tid og husk at fortøyingsbøyer er etterspurte: så ankom tidligt). Sørg endelig for å svømme og snorkle i øyas uberørte kystvann. Liggemuligheter Å kaste anker i Manchioneel Bay, Cooper Islands hovedhavn, anbefales ikke (havnens holdebunn er ikke god). Men det er mange fortøyingsbøyer som kan brukes mod betaling – men de er etterspurte, så kom tidligt.Dinghy’er kan fortøyes ved molene ved Cooper Island Beach Club. Highlights Cooper Island byr bl.a. på en utpreget strand som er skapt til svømming og vannsportsaktiviteter. Nyt en middag på Cooper Island Beach Club, eller dra på handletur i spennende Seagrape Boutique. Dykkere bør sjekke Sail Caribbean Divers som tilbyr dykkerturer for både nybegynnere og mer erfarne undervannsentusiaster. I den forbindelsen er det nødvendig å nevne vraket av HMS Rhone, et postdampski som sank ved vestenden av den nærliggende Salt Island under en orkan i 1867.  Akkurat som ved Norman og Peter Islands, seiler en motorbåt rundt mellom de fortøyde lystbåtene om kvelden og tilbyr friskbakt brød og kake. Fasiliteter Cooper Island Beach Club har fortøyingsbøyer. Ingen andre fasiliteter for lystbåter er tilgjengelige. 
Les mer

Virgin Gorda Island - Karibien

Virgin Gorda er en av de største øyene i De britiske jomfruøyene, og foruten å være en sjeldent vakker øya, kan den skryte av et vell av spennende attraksjoner.
Les mer

Øya Marina Cay - Karibien

Nordøst for Tortola, er Marina Cay ligger mellom tre store øyer - Great Camanoe, Scrub og Beef Island.
Les mer

Cane Garden Bay (Tortola) - Karibien

Med dens halvmåneformede paradisstrand og svaiende palmer, regmer de lokale beboerne bugten som en av de fineste på øya. Flere danse-og spisesteder er plassert direkte på stranda – og øyenes spennende kjøkken er et formidabelt samlingspunkt. Cane Garden Bay er en stor attraksjon for seilere, som leter etter glimrende mat og livlig musikk – akkurat som svømming og vannsportsaktiviteter også er populært. Liggemuligheter Fortøyingsbøyer kan brukes mot betaling. Holdebunnen er formidabel, og kaiplass til dinghy er tilgjengelig ved buktens offentlige dinghykai. Highlights Utover avslapping på båten, svømming, vindsurfing og kaiakkroing (man kan leie utstyr ved Pleasure Boat), har bukten mange strandbarer og restauranter som helt sikkert er verdt et besøk når det er tid til lunsj eller middag. Quinto’s Gazebo, Big Banana Paradise Club, Rhymer’s Beach Bar og Restaurant, Stanley’s Welcome Bar, Myett’s Garden & Grille Restaurant, De Wedding, og Elm Bar and Gift Shop tilbyr alle spennende matopplevelser. Du kan f.eks. ta en ”restaurant-crawl”, og prøve forskjellige drinker med lokal rom, gresskar pommes frittes med stekt konkylie eller en av de andre spennende rettene fra det karibiske kjøkkenet. Det er nesten alltid livemusikk på en eller flere av restauranterne. Det er også et must å besøke Callwood romdestilleriet. Husk å spørre om lov før du utforsker destilleriets område, og bruk leiligheten til å kjøpe noe lokal produsert rom. Fasiliteter Is, bad, fasiliteter til klesvask, provisjon, høyhastighetsinternett og andre bekvemmeligheder er tiljeængelige et eller flere steder ved Cane Garden Cay.
Les mer

Great Harbour (Jost Van Dyke) - Karibien

Vest for Tortola, reiser Jost Van Dyke´s høyder seg majestetisk fra det turkise havet.
Les mer

The Bight (Norman Island) - Karibien

På vakre Norman Island finns den populære ankerplass The Bight. The Bight har to koselige spisesteder, inkludert den flytende restaurant Willie T.
Les mer

Øya Anegada - Karibien

I motsetning til de vulkanske øyene lenger mot vest, er Anegada flat og lav. Dens høyeste punkt er ca. 8.5mtr over havnivå.
Les mer

North Sound (Virgin Gorda) - Karibien

Virgin Gorda North Sound (offisielt Gorda Sound) er skjult bak Mosquito og Prickly Pear Islands, og er derfor godt beskyttet mot elementene, mens det er god plass for aktiviteter i vann og på land - og North Sound vil være i stand til å holde besøkende seilere opptatt i mange dager.
Les mer

Tortola, Road Town (Sunsail)

Sunsail base på Tortola
Les mer

Road Town, Tortola (Moorings)

Moorings base på Tortola - I den sørlige delen av Tortola, utenfor Road Town, er havnen Wickhams Cay II, hvor Sunsail er basert.
Les mer

Hodges Creek Tortola (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Sørøst for Tortola ligger Dream Yacht Charters base i Hodges Creek Marina
Les mer

Road Town, Tortola (Footloose)

Footloose base - På den sydlige del af Tortola, lidt udenfor Road Town, ligger havnen Wickhams Cay II, hvor Footloose har base.
Les mer

Tortola Village Cay Marina (Navigare)

Navigare base - Velkommen til den nye base på Village Cay Marina.
Les mer

Tortola, Road Town (Moorings Powerboat)

Moorings base - Basen på Tortola ligger i Wickhams Cay, som I finder på den sydlige del af Tortola.
Les mer

Seilvær ved British Virgin Islands (Tortola)

Orkansesongen er teknisk set fra juni til november - med peak august og september.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

28

24

76

25

NØ 7,5-12,5

Februar

28

24

50

25

Ø 7,5-12,5

Mars

28

24

50

26

Ø 7,5-12,5

April

29

25

76

27

Ø 7,5-12,5

Mai

30

26

101

28

SØ 7,5-10

Juni

31

27

76

28

SØ 7,5-10

Juli

31

27

76

29

SØ 7,5-10

August

31

27

127

29

SØ 7,5-10

September

31

27

127

29

SØ 2,5-7,5

Oktober

31

27

101

28

SØ 2,5-7,5

November

29

26

127

28

NØ 2,5-10

Desember

28

24

101

27

NØ 7,5-2,5


Tidevann
I BVI er tidevansforskjellen mye liten.