Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Bilder fra området - Coventry

Bilder fra området - Coventry
Les mer

Birmingham - Mitt England & Wales

Med sin industrielle arv og kaotisk veinettet, ser Birmingham kanskje ikke ut som en åpenbar turistattraksjon - men det er mye å utforske, inkludert noen fine museer og kunstgallerier, mens nattelivet, og maten er den beste i Midlands.
Les mer

Rugby Base (ABC Boat Hire)

Rugby - Basen ligger i utkanten av Rugby nord for Oxford Canal - ideell for flere ulike ruter som tar deg forbi vakre landskap, forskjellige tunneler og til og med et slott i Warwick.
Les mer

Gayton (ABC Boat Hire)

ABC Boathire base - Rullende landskap i vakre Northamptonshire, landlig utsikt og ruter som går gjennom åser og skogkledde områder, og byer og landsbyer som lett tilgjengelig fra kanalsiden.
Les mer

Union Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Union Wharf ligger i den attraktive og historiske markedsbyen Harborough. Basen ligger på enden av kanalen, i nærheten av slusene ved Foxton og den historiske båtheisen.
Les mer

Napton (Black Prince)

Black Prince base -Perfekt beliggenhet ved munningen av Oxford Canal, er Napton basen utgangspunkt for mange spennende fairways. Kombinerer det vakre landskapet rundt Warwick med byliv og industri gjennom Birmingham og Spaghetti Junction.
Les mer