Cookies

Nederland

Nederland

Kanalbåtferie – Lei kanalbåt og seil i spennende Nederland

I Nederland kan det seiles i to områder - det nordlige og sørlige Friesland. I nord seiler man fra basen Hindeloopen ut i et sjarmerende og hyggelig kanalnettverk med utallige muligheter for stopp i de lokale landsbyene. I sør heter basen Vinkeveen - den ligger i Nederlands grønne hjerte - med lett tilgang til metropoler som Amsterdam, Utrecht og ostebyen Gouda. Her er naturen formidabel og man kan bl.a. besøke en av de berømte hollandske blomsterparkene.

Livet på vannet er en tradisjon i Nederland - og en båtferie er den beste måten å oppleve dette vakre landet på og møte den vennlige befolkningen. Beundre de tradisjonelle vindmøllene som omkranser din seilrute, ta en sykkeltur i området og legg til i en elegant, ny marina med moderne fasiliteter - eller rett ved byens torg. På kanalferien kan dere seile i eget tempo og se marker med fargestrålende tulipanmarker, koselige landsbyer, større kosmopolitiske byer og det er også stedet for å oppleve alt fra de store hollandske kunstneres mesterverker til de berømte nederlandske ostene. Her er aktiviteter for alle aldre - og bading og fisking i de glitrende sjøene er selvfølgelig også mulig.

Friesland-Amsterdam-regionen er fylt med historie og kulturarv, spesielt Amsterdam og Urecht. Besøk Anne Franks hus i Amsterdam, det kongelige palass og Dom Square. I det historiske Utrecht må du ikke gå glipp av en tur til Stadskasteel Oudaen, en festning forvandlet til et bryggeri.

Høydepunktene for båtferie i Nederland - kombiner kanalferie og sykkelferie 

  • Et nettverk av sjøer og kanaler i maleriske landskap
  • Utmerkede fasiliteter for fritidsseilere og syklister
  • Amsterdams kosmopolitiske livsstil
  • Det kongelige Palass i Amsterdam
  • Keramikk i Makkum
  • Møllerens hus i Woudsend
  • Den store slusen i Muiden
  • Fjorårets fargestrålende tulipanmarker og den berømte blomsterparken Keukenhof ved Lisse.
  • Giethoorn - Nederlands "Lille Venezia"

Nyttig informasjon for kanalferie i Nederland

Det er lett å navigere i Nederland og en fin båtferie for nybegynnere. Alle sluser og broer er bemannede. Ha småpenger klare, siden slusemesteren/brovakten skal ha et mindre gebyr for å la deg passere. Slusene er stengt for frokost og ½ time om ettermiddagen for en kaffepause. Man kan fortøye langs kanalene i byene. Det er marinaer med landstrøm og andre fasiliteter, der man betaler et mindre gebyr. For å besøke Amsterdam, kan man fortøye i Weesp og ta toget til sentrum. Alternativt kan man fortøye i Six Haven Marina rett overfor Amsterdam sentralstasjon og ta en gratis ferge som seiler døgnet rundt til byens sentrum.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat er den båtoperatøren som har det største utvalget av kanalbåter og utgangsbaser i verden. Med mer enn 40 baser fordelt i 8 europeiske land og med mer enn 40 års erfaring, kan Le Boat sammen med Seatravel tilby den vidunderlige ferien til fulle. Kanalbåtene kan leies i Frankrike, Italia, Tyskland, England, Irland, Skottland, Belgia og Nederland.
Læs mere
Locaboat

Locaboat

Med Locaboat sin spesielle og nostalgiske flåte kan du dra på en kanalbåtferie i Frankrike, Tyskland, Nederland, Italia, Irland og Polen. De har 400 Penichetter fordelt på 30 baser i landene og har eksistert i over 35 år.
Læs mere

Loading...