Le Boat

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Le Boat er den båtoperatøren, som har det største utvalget av kanalbåter og utgangsbaser i verden. Med 17 unike destinasjoner i 9 land og med mer enn 50 års erfaring, kan Le Boat sammen med Seatravel tilby den vidunderlige ferien til fulle.

Kanalbåtene kan leies i Frankrike, Italia, Tyskland, England, Irland, Skottland, Belgia, Nederland og Canada. Le Boat har en helt unik ekspertise, erfaring og engasjement innen kanalbåter som smitter av på servicen ved basene og på båtene. De designer, bygger, vedlikeholder og eier selv sin store flåte av kanalbåter, så de kjenner båtene ned til den minste detalj. Med sitt omfattende nettverk av baser, kan de tilby det største utvalget av enveisruter enn noen annen båtoperatør.


Da Le Boat samlet søsterfirmaene Crown Blue Line, Connoisseur og Emerald Star under én hatt, fikk firmaet samtidig et svært stort nett av utleiebaser – og er derfor i stand til å tilby flere seilområder og flere enveisseilaser enn noen annen tilbyder.


Med det største utvalget av Le Boat-båter kan du med din båtleie hos oss dra på en båtferie og få en uforglemmelig opplevelsestur med f.eks. familien, kjæresten eller vennene. Dessuten passer båtene til alle slags typer - om du er ute etter en prisbillig, tradisjonell eller den ultimative kanalbåten. Det finnes forskjellige typer og størrelser og dermed også forskjellige prisklasser. Kanalbåtene fås i størrelsen fra 1 til 5 kahytter og er fra 2 til 12 personer, alt etter hvor stor gruppen deres er, og hvor mye privatliv som ønskes.


Det er en opplagt ferie å dra på med hele familien, siden alle aldre kan være med. Det er ren kvalitetstid med kos og moro for alle. Det tilbys store kanalbåter der det er plass til alle, også til kos på soldekket og i oppholdsrommet. Et forslag til en god båt til hele familien er Magnifique, som har 4 kahytter, 3 baderom og med god plass på det øverste dekket med førerplass. Her er komforten helt på topp med et moderne kjøkken som kan oppleves som en snert av luksus. Er man en liten familie på 2 voksne og 2 barn, kan båten Tango anbefales. Denne har 2 kahytter bakerst, en fin salong forrest, et soldekk med førerplass.

Ønsker man en kanalbåtferie for to, kan det også la seg gjøre. En kanalbåtferie er nemlig også en perfekt måte å få en romantisk og fredelig tur på og lade batteriene sammen. Her kan vi anbefale Sheba eller Cirrus, som har 1 kahytt med dobbeltseng, en koselig salong og et fint soldekk med plass til spising og solbading.
Er det tid for en ferie med vennene og dere vil oppleve nye steder sammen, vil en tur på en kanalbåt være det opplagte. Man kommer tett på hverandre og får noen fantastiske opplevelser sammen. Til elveseilasen med vennene kan vi anbefale Royal Mystique, Clipper og Countess. Alle 3 har 2 kahytter – 1 i hver sin ende av båten – og mulighet for oppredning i salongen og dermed plass til opptil 6 personer.


Med erfaringen, kjennskapet og ekspertisen, står Le Boat sitt personale klare ved basene for å gi utmerket veiledning i den leide kanalbåten, slik at du føler deg trygg og klar til å komme deg avgårde på din vidunderlige ferie. Du blir undervist i alt rundt båten, og skulle det skje noe underveis, så står teknikerne også klare til å hjelpe deg. Skulle du ha bruk for noen råd rundt de gode restaurantene og stedene, så er det engelsktalende personalet også behjelpelig med dette.


Ombord på Le Boat sine båter finnes det alt hva du har bruk for til en behagelig og trygg seilas, som sikkerhetsutstyr, puter, dyner og sengetøy, håndklær, CD-spiller, diverse brosjyrer, fullt utstyrt kjøkken, og bord og stoler til utebruk.
Har du spørsmål til en elveseilas med en Le Boat-båt, ta kontakt med oss.

Le Boat har kanalbåter og elvebåter i følgende lande:

Frankrike I Italia I Belgia I Nederland I Tyskland I Polen I England I Irland I Skottland I Canada

We have boats all over the world: