Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Hellas

Les mer om fordelene med Seatravel

Lei seilbåt og dra på seilferie i vakre Hellas

Velkommen til Hellas og det vakre greske øyriket - en symbiose av hav og seilas gjennom århundrer. Fra Kykladene, der vinden raskt endrer retning og styrke til glede for de seilere som ønsker utfordringer - til Saroniabukta og de Ioniske øyer, der stabile og rolige vindforhold normalt gir en lettere og mer avslappet seilas. - overalt finner du steder av utrolig skjønnhet, hundrevis av øyer, tusenvis av km med vakre sandstrender, tradisjonelle havnebyer og hyggelige, små fiskeflekker som bare kan oppdages fra seilbåt eller katamaran. Alle steder rommer noe unikt og helt forskjellig og mulighetene for seilas er uendelige og som skapt for alle former for opplevelser.

I Hellas kan du leie en seilbåt eller katamaran i 4 herlige områder: Aten & Saroniabukta, Korfu, Lefkas og det Ioniske Hav, Sporadene og Kykladene.

Med en beliggenhet i hjertet av Middelhavet - og med greske landsbyer med hvite hus satt mot turkisblått vann som glitrer under den evig-blå himmelen, vil du finne ut av hvor perfekt en seilferie kan være - og med våre mange baser i Hellas kan Seatravel leverer en uforglemmelig ferie fylt med ideell seilas, skjønnhet, kultur og historie.

Du kan seile båten selv eller få en lokalkjent skipper med ombord - Les mer om områdene ved å klikke videre i menyen - og husk at du alltid er velkommen til å ringe eller sende en e-post hvis du har spørsmål.

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664