Cookies

Hellas

Hellas

Lei seilbåt og dra på seilferie i vakre Hellas

Velkommen til Hellas og det vakre greske øyriket - en symbiose av hav og seilas gjennom århundrer. Fra Kykladene, der vinden raskt endrer retning og styrke til glede for de seilere som ønsker utfordringer - til Saroniabukta og de Ioniske øyer, der stabile og rolige vindforhold normalt gir en lettere og mer avslappet seilas. - overalt finner du steder av utrolig skjønnhet, hundrevis av øyer, tusenvis av km med vakre sandstrender, tradisjonelle havnebyer og hyggelige, små fiskeflekker som bare kan oppdages fra seilbåt eller katamaran. Alle steder rommer noe unikt og helt forskjellig og mulighetene for seilas er uendelige og som skapt for alle former for opplevelser.

I Hellas kan du leie en seilbåt eller katamaran i 4 herlige områder: Aten & Saroniabukta, Korfu, Lefkas og det Ioniske Hav, Sporadene og Kykladene.

Med en beliggenhet i hjertet av Middelhavet - og med greske landsbyer med hvite hus satt mot turkisblått vann som glitrer under den evig-blå himmelen, vil du finne ut av hvor perfekt en seilferie kan være - og med våre mange baser i Hellas kan Seatravel leverer en uforglemmelig ferie fylt med ideell seilas, skjønnhet, kultur og historie.

Du kan seile båten selv eller få en lokalkjent skipper med ombord - Les mer om områdene ved å klikke videre i menyen - og husk at du alltid er velkommen til å ringe eller sende en e-post hvis du har spørsmål.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis sin flåte blir hvert år forbedret og fornyet og består av båter fra 32 til 55 fot, med 2 til 6 kahytter og typene Bavaria, Beneteau og Jeanneau.
Les mer
Kavas

Kavas

Kavas er et gresk yacht-selskap med over 25-års erfaring og har en flåte på mer enn 45 seilbåter og katamaraner i størrelser fra 30 til 61 fot.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd ble etablert i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåte i Hellas, Kroatia, Tyrkia og Sverige. Flåten består av Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- og Lagoon-båter med 2 til 6 lugarer og av forskjellige størrelser og modeller.
Les mer
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter ble opprettet i 1982 på øyen Elba i Italia. Virksomheten ble bygget opp rundt to seilbåter.
Les mer
Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing er et gresk firma som ble etablert i 1985 og er i dag et familieeid selskap. De har baser flere steder i Hellas og har flere seilbåter og katamaraner å velge mellom. Flåten består bl.a. av Bavaria, Beneteau og Jeanneau.
Les mer
Nomicos Yachts

Nomicos Yachts

Nomicos Yachts ble etablert i 1996 og har med sine godt vedlikeholdt flåte mulighet for å tilby våre kundene fantastiske seilferier i Hellas og Tyrkia.
Les mer

Loading...