Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Birgu - Malta

Birgu City ligger på en halvøy i Maltas store naturlige havnen Grand Harbour - og gjennom maltesisk historie, kan Birgu med rette hevde å ha vært øygruppens maritime hovedstad.
Les mer

Blue Lagoon ved Comino - Malta

Når du seiler i Malta, bør du i det minste bruke en morgen eller ettermiddag på et besøk til Blue Lagoon og øya Comino - sommersolen venter på deg, og her finns også her mange flotte turstier og en formidabel vakker natur.
Les mer

Mellieha Bay - Malta

Mellieha Bay tilbyr en av øyas beste strender - og her finns noe av det reneste og klareste vann i Middelhavet. Stranden er barnvennlig og perfekt for en dag i solen.
Les mer

Comino - Malta

Comino ligger vakkert til mellom Malta og Gozo - og er den minste av de tre. Øya er et paradis for snorklere, dykkere, brettseilere og turgåere.
Les mer

Valletta By - Malta

Valletta er det ideelle stedet for en dag med spennende sightseeing - spesielt på grunn av byens dramatiske fortid og mange fantastiske kulturelle attraksjoner.
Les mer

Gnejna Bukten - Malta

Denne nydelige stranden finns på nordvestsiden av Malta - ogher  er vanligvis mer plass til å kaste inn håndkleet i de mest populære sommermånedene, da det er ikke så godt kjent av turister.
Les mer

Gozo - Malta

Gozo ligger nord for Malta - og er litt større enn sin nabo Comino. Gozo er frodig og kjent som den grønne øya - og det er her det meste av Maltas matproduksjonen foregår.
Les mer

Marina Birgu (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - Det er fra denne herlige base, du kan planlegge din seilferie. Besøk for eksempel. de vakre øyene Gozo, Comino og Cominotto - som tilbyr et mylder av vakre strender og grotter.
Les mer

Malta (Malta Charters)

Malta Charters base - Det er fra denne skønne base, du kan planlægge din egen sejlads. Besøg f.eks. de smukke øer Gozo, Comino og Cominotto - der byder på et utal af smukke strande og grotter.
Les mer

Seilvejr ved Malta

De maltesiske øyer er lokalisert i Middelhavets hjerte: derfor tilbyr øygruppen de beste forhold for seilas året runt.