Cookies

Stillehavet

Stillehavet

Leie Seilbåt i sørlige Stillehavet

Seatravel har flere destinasjoner i Stillehavet. Med base i Whitsundays i Australia, i New Zealand, på Tonga og hele tre baser i Fransk Polynesia, er det rik mulighet for å ta en seilferie i eksepsjonelt herlig klima året rundt. Uansett hvilken av våre destinasjoner i Stillehavet dere velger, er vi sikre på at det blir en opplevelse som dere vil huske for resten av livet.

Seil ved det berømte Great Barrier Reef utenfor Australias nordøstkyst, der vår base har 20+ års erfaring i båtutleie.

På New Zealand kan dere oppdage noe av verdens vakreste natur når dere seiler rundt ved Bay of Islands.

Seil i Stillehavets hjerte når dere besøker Franks Polynesias idylliske omgivelser - her er været perfekt stort sett året rundt.

Drar dere på seilferie i Kongedømmet Tonga, kan dere oppleve en av Stillehavets mest drømmeaktige destinasjoner.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer

Loading...