Båtferie ved British Virgin Islands, Karibien - en opplevelse for livet

En seilferie i Karibien ved De Britiske Jomfruøyene byr på mange spennende opplevelser, og det kan være vanskelig å velge ut, hvilke områder og øyer å besøke. Vi har utvalgt noen av øyene, som vi anbefaler å besøke på en seilferie. Det er flere perler ved BVI - men det er helt opp til deg, hvordan du velger å lage din egen seileventyr.

Kort over BVI

Utseiling fra øya Tortola, BVI

Norman Island
Hvis du noen gang som barn hadde en drøm om å bli pirat, er det en nødvendighet å besøke Norman Island. Det ligger ca 7 miles fra Tortola - øya er kjent for sin rolle i filmen Treasure Island. Øya er ubebodd i dag, men det er mulig å fortøye på moorings ved The Bight for runt $ 25. Det er også mulig å ligge for anker, men det kan være sterke vinde fra nord. Her er det gode snorkling områder i både nordøst og sørøst.
Gå ombord den flytende restaurant og bar William Thornton, en gammel skonnert. Veldig populært i høysesongen, så sørg for å bestille bord.

Besøk også The Caves, som er kanskje en av de mest populære turistattraksjonene - her finner du gode snorkling muligheter.

Normann island

Salt Island
En gang bebodd av rundt 100 personer på den lille øya, men i dag er det ubebodd. Det er en helt spesiell atmosfære på øya, som det er helt øde. Du vil finne noen fantastiske strender her. Like utenfor øya er en av de mest kjente stedene for dykking og snorkling Wreck of the Rhône. Det er kjent som en av de vakreste vrakdykk i verden. Det store skipet RMS Rhone sank under en orkan i oktober 1867 etter å ha seilt inn i øya. Det er mulig å snorkle rett over vraket, der det laveste punktet er 6 meter dyp. I nærheten finnes også flere gode snorkling områder.

Det kan være trangt her, men du vil også finne flere moorings plasser å ligge - det anbefales på grunn av svingende vinde i området.

Salt Island

Cooper Island
I Manchioneel Bay kan dere ligge ved moorings på Cooper Island Beach Club, som har en utrolig vakker strand. Det er veldig maleriske med palmer, snø-hvit sand og det er et flott sted å nyte solnedgangen og lysene fra Road Town. Her er det også en fin, koselig restaurant, som er åpen for lunsj og middag.

En god dykking og snorkling sted er Cistern Point, som ligger i den sørlige enden av Manchioneel Bay. Her finnes et mangfold av fargerike fisk og du kan også være heldig nok til å se noen store rokker.

Cooper Island

Virgin Gorda
Virgin Gorda er den tredje største øya i BVI - det sies at Christopher Columbus navngav øya og navnet som betyr den tykke jomfru, øyan fået, da det ser ut som en feit dame liggende på siden, når du ser øya i horisonten.

På den sørlige delen av øya finner du The Baths - en absolutt must see på seilferien. Stranden er fylt med enorme steinblokker, som gjør stedet spesielt. Det finnes et antall fortøyninger og å svømme i land eller ta dinghyen nesten til kysten. Fra The Baths kan dere gå den vakreste liten spasertur gjennom alle steinene, som nesten er som huler til Devils Bay og tilbake igjen. Etter det kan du gå ned en sti til toppen av The Bath, hvor det er en restaurant med en vakker utsikt - en god liten tur for å spise lunsj.

Virgin gorda the baths

Dalen Trunk Bay er en vakker strand med det herligste sand - du kan svømme i land.
Virgin Gorda har også en full service marina.

Marina Cay
En koselig liten øy dekket med blomster og omgitt av de fineste hvite sandstrand. Øya tilhører Pusser Company og det er mulig både å tank vann og diesel. Øya ligger i en vakker smaragd grønne lagunen, der havet på grunn av den korte dybde er alltid rolig og har en behagelig temperatur. Det er et ideelt sted å snorkle, da mange fargerike fisker boltret seg blant de mange koraller.

På øya finner du flere fortøyninger å ligge ved - det er en koselig restaurant med en vakker strand foran. En opplagt sted å nyte den fargerike solnedgangen over havet. Det er et svært populært sted, så ankom tidlig for å få en plass.

Marina Cay

Green Cay
Kanskje dette stedet virkelig er paradis på jord - en liten øy hvor du kan svømme i land og for noen timer være Robinson Crusoe. Men med muligheten til å svømme tilbake til sivilisasjonen igjen. Snø-hvit strand ønsker deg velkommen med noen svaiende palmer. Her er mange muligheter til å snorkle og nyte den vakre utsikten.

Green Cay

Jost Van Dyke
Jost Van Dyke er definitivt verdt et besøk - det er mulig å ligge ved fortøyningene flere steder inkludert på Little Harbour. I Great Harbour er det ingen fortøyninger, men her kan du ligge for anker om natten. Her er også baren Foxy, som er på en topp 10 over barer i Karibien, som dere bør besøke.

White Bay er definitivt et sted du må besøke. Man trekker inn White Bay med en smal seilrende med revene på begge sider. Det er få fortøyninger å ligge ved, og du kan også ligge på svai. Det er ikke anbefalt å forankre over natten, da det er bølger.

Gode muligheter for snorkling - her vil du se massevis av fisk i stimer og mange pelikaner, som fisker. Utrolig vakker strand med flere barer og restauranter, hvor du kan sitte og nyte solnedgangen.

The Bubbling Pool - en annen virkelig flott sted. Seil rundt til østsiden av Jost Van Dyke og finn en fortøyning eller lik for anker ut for Foxy's Taboo. Gå i land og spaser langs stranden, til en sti opp på stranden. Det er et vakkert lite sted, hvor bølgene skyller over land og danner et naturlig spa. Husk kalde drikkevarer.

Jost Van Dyke

Blir du litt fristet? Hvis du er, så sender vi deg et tilbud - klikk her og send oss en forespørsel.