Lei seilbåt / katamaran og dra på seilferie i fantastiske Malaysia

Lokalisert mellom det indiske hav og Sørkinahavet  ligger det moderne Malaysia som en eksotisk smeltedigel som har tatt det beste fra malaysisk, kinesisk og indisk kultur.

Kultur-miksen har blant annet resultert i en overdådig matkultur som byr på et imponerende antall retter og spennende aromaer – en av de mange nytelsene som venter eventyrlystne seilere som velger å dra på seilferie i Malaysia.
Du vil oppleve et mangfoldig land – der det både finnes luksuriøse marinaer og gamle landsbyer, der livet ikke har endret seg på hundrevis av år.

Langkawi

Langkawi

Båtutleie ved Langkawi Gå ombord på et seileventyr fylt med ingredienser fra det magiske Østen. Langkawi ligger på Malaysias nordvestlige kyst – og det kan seiles her året rundt. De imponerende landskapene, frodige jungler, varme smaragdgrønne hav og spektakulære, hvite strender – er grunnene til at Langkawi har fått status som Geopark av Unesco. Med ideelle seilasforhold og mange nærliggende attraksjoner å utforske – er dette et eventyr du ikke vil gå glipp av. Fortryllende seilområder Fantastisk matkultur Unik kultur Vakre viker og strender Spektakulære landskaper Malaysia kjennetegnes ved en mangfoldig kultur og sin verdensberømte kokekunst, samt innbyggernes avslappede, men energiske livsstil. Hvis du kan løsrive deg fra det malaysiske kjøkken - tilbyr en seilferie i Langkawi sikre forhold og naturskjønn seilas i varmt vann og med vakre strender overalt. For de mer eventyrlystne, finnes det også formidabel dykking her. Seilferie ved Langkawi En seilferie i Malaysia starter ved Langkawi-øygruppen som består av 99 øyer og ligger i det henrivende Andamanhavet. Det er mulighet for å besøke de sørlige thailandske øygruppene Butang og Turatao. Farvannet er beskyttet av den malaysiske halvøyen, og unngår helt den nordøstlige vintermonsunen, og nyter enda godt av vintersolen når de østlige delene av landet er oversvømte. Temperaturene svinger mellom 22°C - 28°C og vindstyrken er på 5-20 knop året rundt. Høydepunkter - Lei seilbåt eller katamaran ved Langkawi Malaysias unike smeltedigel av kulturer gjør at en seilferie her ikke kan unngå å bli en stor kulturell opplevelse – akkurat som den bergtagende naturen og de lokales imøtekommenhet, tilføyer et ekstra krydder til opplevelsen.
Les mer

Seiling i Malaysia - Praktiske tips

Vaksinasjoner

Vær oppmerksom på at reise til Malaysia kan kreve vaksinasjon.

Pass/Visa

Passet må være gyldig i 6 måneder etter avreise fra området. Ingen visumkrav for opphold under 30 dager - sjekk imidlertid med ambassaden.

Bagasje

Vi anbefaler at bagasjen under flyturen låst med en liten hengelås . Toll er veldig klar over smuglervarer. Andre mennesker kan - selv etter innsjekking bagasjen - sette narkotika i posen. Myndighetene vil av sikkerhetsmessige grunner ofte forsegle bagasjen ved avreise fra området.

Innsjekking

Det blir ganske mørkt omkring 18.30. Avreise vil ikke være mulig etter 17:00, så du må være fortøyd 17:30.

Begrensninger

Der kan ikke seiles utenfor de nasjonale malaysiske farvann uten forutgående avtale med basen .

Cruising skatt

I Malaysia betales en avgift for å seile til de thailandske øyene.

Provisioning

Provisionsmuligheter er svært begrenset, og derfor kan det være en god idé å alltid ha matvarer for et par dager.

Tidevann
Tidevannsforskjell på opptil ca. 2-3 meter. Tabeller er tilgjengelig på basen. Det kan være 1/ 2 - 2 knop strøm. Se alltid etter barn - og voksne - ved bading fra båten.

Fortøyring

Du kan seile ganske nær kysten - men vær oppmerksom på koraller..
bøyer

Det er noen områder utlagt bøyer. Disse bør unngås fordi de beveger seg og er upålitelig - de er mer for lokale fiskere.

 Grill

Til å bli brukt på båt og ikke på stranden . Husk trekull.

Dykking

Dykking er kun tillatt med Padicertifikat - spør på basen.

Religion

I Malaysia er de fleste muslimer - men også buddhister , kristne , hinduer. Husk når du besøker templer, bør skuldre og ben/fot dekkes (ryddig antrekk generelt).

Drikk rikelig med væske (noen liter vann minst om dagen) Vokt dere for isbiter i små barer. Isbiter kjøpt i poser - inkludert de fra basen levert - er laget av drikkevann.

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon