Seilferie i Hellas

Vi har mange baser du kan seile fra i Hellas, så muligheterne er mange. Seilområderne du kan velge mellom er: Saroniabukta og Kykladene, Sporadene, Dodekanesene eller Korfu, Lefkas og de Joniske øyer.

Saroniabukta og Kykladene

Saroniabukta og Kykladene tilbyr et vell av flott natur. Opplev delfiner hoppe opp av vannet når du seiler fra Athen til Kykladene. Svøm med havskilpadder i Saroniabukta i Monemvasia og gå på opdagelse i en festning, som er bygget inn i et fjell. Øyene Egina, Hydra, Poros er alle verdt et besøk.

Sporadene

Sporadene har 11 spennende øyer som du kan utforske på en seilferie her. Øyene her er mer fruktbar enn øyene i det sørlige Egeerhavet og er dekket av vakre, grønne skoger. Siden avstanden mellom øyene ikke er lang, er dette et ideelt reisemål hvis du vil ha en seilferie uten å ha lange seilaser hver dag. Sporadene har mange hvite strender, koselige greske byer og eventyr bukter.

Dodekanesene

Dodekanesene ligger på vestsiden av Egeerhavet, som er nær kysten av Tyrkia. Her er 14 hovedøyer og mer enn 40 små øyer, så her kan det være vanskelig å velge hvilken gresk øy, du ønsker å seile til. Det sentrale punktet for seilere er øya Kos, som også er en av øygruppens viktigste øyene. En seilferie i Dodekanesene tilbyr fantastiske sandstrender og spesielt dykking og snorkling er i en klasse for seg selv.

Korfu, Lefkas og de Joniske øyer

Lefkas er etter vår mening den beste seiling område i Hellas. De Joniske øyene er kjent for sin skjønnhet og autentisk middelhavs atmosfære. Korfu, Lefkas og de Joniske øyer gir et vell av opplevelser på seilferie: arkeologiske skatter, hvite sandstrender, livlige tavernaer og mye mer. Her er det mulig å kombinere seiling på åpent hav og små seilture mellom øyene. Korfu, Lefkas og de Joniske øyer er en sikker garanti for en fantastisk seilferie.

 

Er du interessert i å vite mer om en seilferie i Hellas? Kontakt oss her.